Hvordan spise økologisk på et Budget

Organic råvarer kan bli kostbar i forhold til sine konvensjonelt dyrket kolleger, først og fremst fordi økologiske bønder ikke bruker de samme kostnadsreduserende masseproduksjon strategier som giftige sprøytemidler og kunstgjødsel rette. Det betyr imidlertid ikke at økologisk frukt og grønnsaker er den eneste provinsen i den velstående. Her er hvordan du kan spise sunt selv om skimpiest av shoestring budsjetter. Instruksjoner
Slik begynne å spare penger på Organic Produce
en

Bli en Community-støttet landbruk (CSA) program. En CSA er en økonomisk partnerskap mellom en lokal bonde og en nærliggende samfunnet. Medlemmer av en CSA enten løfte eller sette opp på forhånd en årlig avgift for å dekke gårdens forventede produksjonskostnader under innhøstingen sesongen (vanligvis mai til oktober). Til gjengjeld får du en ukentlig dusør på fersk, bærekraftig dyrkede grønnsaker for mye mindre enn du betaler på Rimi.
2

Dyrk dine egne grønnsaker (og frukt, avhengig av hvor du bor ) i hagen din, men droppe kjemiske ekkel og gå au naturale. Leiligheten beboere kan alternativt registrere deg for en tomt med deres nabolag samfunnet hage.
3

Shop på ditt lokale Bondens marked, der økologiske alternativer ofte florerer. Fordi du kjøper direkte fra dyrker, trenger du ikke å betale tilleggspremie som mellommenn (for eksempel supermarkeder og kjøpmenn) tack på.
4

Bli en food co-op. En co-op er en virksomhet som eies og drives av sine medlemmer, som alle har en lik si i hvordan den fungerer. De mottar også en lik andel i noen fortjeneste hvis co-op er åpent for publikum. Ved å samle sammen deres kjøpekraft, medlemmene er i stand til å forhandle med grossister for bedre priser må
5

ikke bare holde seg til ett supermarked -. Utforske alternativer. Legg merke til forskjellene i prislister fra butikk til butikk og holde utkikk etter salget. Registrer deg for eventuelle e-postlister som vil holde deg underrettet om priskutt og spesialtilbud.
6 p Hvis økonomi er veldig stramt, kjøpe bare de organiske versjoner av frukt og grønnsaker som inneholder en spesielt høy konsentrasjon av plantevernmidler. (Eksempler inkluderer epler, jordbær, nektariner, spinat og poteter.) Du kan kjøpe konvensjonelt dyrket produsere for alt annet.

helse

· Introduksjon til Teeth Restaurering 
· Kjøp Hyalgan online for å få fri fra Knee Joint Pain 
· 3 måter å redusere ryggsmerter 
· Naturlig hjemme rettsmidler for hemorrhoids som er enkle og effektive 
· Reflux Disorder 
· Hvordan få en Secret moshling i Moshi Monsters Quickly
· Basil En enkel måte å forbedre helsen 
· EDTA kan redusere Kalsium komplekser og Artery Herde In The Body 
· Rov Big Pharma Bruker medisin som en blind 
· Enkle tips for å miste magen Fat fire Slik tips for å miste buk fett i 14 dage…