Sysselsetting og Crohns Disease

Crohn sykdom er kronisk, genetisk, medisinsk tilstand som er preget av betennelse i fordøyelsessystemet, oftest av tynntarmen. Crohns sykdom er manifestert av perioder med remisjon og perioder med blusset symptomer som kan forstyrre sysselsetting. Symptomer inkluderer vedvarende diaré, magesmerter, feber, tap av matlyst, problemer med å opprettholde vekten, blødning fra endetarmen og blokkeringer av tarmen, som krever kirurgi. Betydning

Omtrent 162 av hver 100.000 mennesker i USA leve med Crohns sykdom, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Tretthet, smerter, bivirkninger av medisiner og operasjoner for å fjerne syke deler av tarmen kan føre til betydelige forstyrrelser på arbeidsplassen.
Overnatting

En person med en kronisk sykdom er beskyttet av Americans with Disabilities Act når symptomene på sykdommen påvirke en eller flere store livet aktiviteter, sier USA Equal Employment Opportunity Commission. Ansatte med Crohns sykdom kan be om overnatting på arbeidsplassen for å hjelpe omsorg for deres helse. Rimelig overnatting kan omfatte konsistente arbeidsplaner, planlagte spisepauser og en arbeidsplass nær toalettet.

Hensyn

Arbeidsgivere er begrenset under Americans with Disabilities Fungere som den type spørsmål som de kan spørre om en ansatt medisinske tilstand. Arbeidsgivere kan be om en ansatt medisinske tilstand hvis de har en rimelig indikasjon på at den ansattes helse er i konflikt med personens arbeidsprestasjoner, når en ansatt ber om en overnatting, eller når den ansatte opplever et medisinsk nødstilfelle. Arbeidsgivere kan ikke frigi informasjon om en ansatt medisinske tilstand unntatt for ledere og veiledere som tilbyr arbeidsplass overnatting eller for å ivareta sikkerheten til den ansatte.
Sikkerhetsrisiko

sikkerhetsrisiko av ansatte med Crohns sykdom og andre inflammatoriske tarmsykdommer er begrenset. Ansatte må kanskje unngå aktiviteter som inkluderer tunge løft eller bøying for å unngå ruptur av tarmen.
Support

Arbeidsgivere kan støtte ansatte med Crohns sykdom og andre helsemessige bekymringer ved fremme en sunnere livsstil på jobb. Eksempler på dette er å tilby sunn mat alternativer i selskapets salgsautomater og kafeteriaer, implementere en wellness program som distribuerer informasjon om helse og velvære og oppfordrer ansatte til å være fysisk aktiv.

helse

· Does Kjøpe brukt eller overhalt treningsutstyr Siden? 
· Stilig Og Designer Solbriller: Hva du trenger å vite 
· Lamictal og graviditet 
· The Hazards Of Flom 
· Proform Tredemøller Lær Sannheten om Proform Machines nå 
· Teeth Whitening Slik fungerer 
· Lag Mindre Distraksjon i livet ditt To måter å øke Konsentrasjon 
· Long Term Recovery Program For Langvarig Relief 
· Den mest populære Rock Hard Muscle Mass Gain Gossip Udekket 
· Dental Marketing-utvide virksomheten din