Har arbeidstaker eller arbeidsgiver Betal for en Tuberkulose Test?

Tuberculosis , en sykdom spredning når en smittet person hoster eller nyser , har villedet mennesker i århundrer. Inntil etableringen av antibiotika , døde mange mennesker av denne sykdommen . Tuberkulose er en fare for helse og et utbrudd på en arbeidsplass er en alvorlig sak . Tester

tuberkulintest , noen ganger kalt TST eller PPD , blir brukt til skjermen for infeksjon. I en TST test , er noen døde tuberkulose sprøytet inn i armen , og noen dager senere en lege kontrollerer om en hard knute har dannet . Hvis det har , har kroppen tidligere vært utsatt for tuberkulose .
Hvem betaler ?

Tuberkulose er ansett som en offentlig helserisiko . Av denne grunn , i de fleste stater verken arbeidsgiver eller den ansatte betaler for testing , men i stedet midlene kommer fra arbeidstaker kompensasjon fordeler . En liten donasjon eller co - lønn kan bli forespurt, men ingen blir nektet service hvis de ikke kan betale.
Hensyn

Noen jobber , slik som mange i medisinsk behandling yrke , kreve årlige risikovurderinger av tuberkulose , og for ansatte å gi en historie av eksponering . En arbeidstaker kan ikke sparken ( eller ikke leid ) basert på tuberkulose infeksjon eller eksponering , men de kan bli satt på en medisinsk utstøting fra arbeidslivet før de ikke lenger utgjør en fare for andre.


helse

· Does Kjøpe brukt eller overhalt treningsutstyr Siden? 
· Stilig Og Designer Solbriller: Hva du trenger å vite 
· Lamictal og graviditet 
· The Hazards Of Flom 
· Proform Tredemøller Lær Sannheten om Proform Machines nå 
· Teeth Whitening Slik fungerer 
· Lag Mindre Distraksjon i livet ditt To måter å øke Konsentrasjon 
· Long Term Recovery Program For Langvarig Relief 
· Den mest populære Rock Hard Muscle Mass Gain Gossip Udekket 
· Dental Marketing-utvide virksomheten din