Hva er Retinoblastoma i Dogs?

Retinoblastoma er en kreftsvulst på netthinnen, som er den delen av øyet som registrerer lys. Den rammer oftest barn under 6 år, men kan også vises i hunder. Historie

Den første dokumenterte tilfellet av spontan retinoblastoma hos hunder skjedde i 1997, i henhold til Archives of Ophthalmology. Det dukket opp med svært like symptomer sett i menneskelig retinoblastoma.
Symptomer

symptom som vanligvis først lagt merke til hos hunder er en hvit glød i øynene i fotografier når en blitsen ble brukt. Dette er forskjellig fra typiske røde øyne eller blå refleksjoner sett hos friske hunder 'øyne. Andre symptomer er smerter, krysset øyne, problemer med å se eller en endring av fargen på iris. Et symptom mer spesifikke for retinoblastoma som har blitt dokumentert hos mennesker og hunder er en Flexner-Wintersteiner rosett, som er en celle formet som en eiker og hjulet i øyet.
Årsaker

Retinoblastoma kan være genetisk, men det er ikke alltid. Det er forårsaket når en retinal celle muterer, forårsaker kreftsvulst sprer seg i hele netthinnen i øyet. Det kan påvirke ett eller begge øyne.
Behandling

Behandlingen avhenger av hvor langt kreften har spredd seg. For mennesker, laser terapi og stråling er tilgjengelige. Hos hunder er det mindre sannsynlig at dyre renseprosesser ville bli brukt. Fjerning av øyet --- hvis kreften ikke har spredt seg utenfor det --- er mulig.
Prevention

Et kjæledyr eieren kan få informasjon om en hund forfedre fra oppdretter. Hvis det har vært en historie med denne type kreft, særlig hvis det skjedde i begge øynene, da en hund har en økt sjanse for å få sykdommen.

helse

· Mat Addicts Anonymous Vekttap gjennomgang 
· Acne - Behandling 
· Hva er en Offset minne? 
· Sunt hjerte Frokost Foods
· Hvordan Antioksidanter kan hjelpe barn med autisme 
· Anbefalt Vel Sjekker for Babies
· En kraftig naturlig metode for å lindre og helbrede astma 
· Hva gjør du under et astmaanfall 
· Cure Hemorroider Naturligvis behandle hemorroider med ingefær, olivenolje og sp…
· Candida Overgrowth Symptomer - Hva du ikke vet kan drepe deg