Hunder som er anbefalt for barn med Eczema

Children med atopisk dermatitt eller eksem, ofte vise et rødt, kløende utslett som kan utløses av tørr hud, stress, varme, infeksjoner og allergener. Pollen, kjæledyr dander og mat er allergener som kan utløse eksem. Hunder som er anbefalt for barn med eksem er single-coated, hårløs og lav-Shedding, men selv med denne type hund må du fortsette å stelle og bade hunden ofte utenfor hjemmet for å fjerne dander og løse hår. Også vakuum for å fjerne eventuelle dander som gjør inn i ditt hjem, og holde hunden av senger, sofaer og tepper hvor barnet spiller. Terriers

Ikke alle terriere regnes som "hypoallergenic", eller single-coated og lav-Shedding. Men Soft-Coated Wheaten Terrier, Yorkshire Terrier, Cairn Terrier, amerikanske Naken Terrier, Kerry Blå Terrier, Beddlington Terrier, Fox terrier og Airedale Terrier alle gjøre listen. Disse hundene er mindre sannsynlighet for å forårsake allergiske reaksjoner eller eksem flare-ups på grunn av sine myke, lave Shedding strøk og krøller som holder tilbake dander. Imidlertid er Yorkshire Terrier ikke en rase generelt anbefalt for barn, så ta kontakt med et kjæledyr spesialist før du kjøper en.
Poodles og puddel Hybrider

grunn av sine krøllete hår , trenger pudler ikke slipper så mye dander som andre raser. Når stelt og badet regelmessig, er dette allergen-forårsaker dander vasket bort og er mindre sannsynlighet for å ende opp inne i huset. Standard pudler er større hunder, mens toy pudler er mindre. Poodles kommer i forskjellige farger, inkludert hvit, svart og brun.
Mid-til Stor-Size Hunder

Mens mindre hunder er generelt anbefalt for barn med eksem fordi de slipper mindre hår og dander enn større hunder, er det noen større hunder som gjør listen på grunn av de er enten ikke-Shedding eller lav-Shedding. Disse inkluderer den portugisiske vannhund, irsk vannspaniel og Basenji, selv om Basenji er ikke generelt anbefalt for husholdninger med små barn og spedbarn.
Små hunder
p Det er mange små hunder som er anbefalt for barn med eksem, inkludert Havanna, Bichon Frise, Schnauzers, maltesisk, Lhasa Apso, Shih Tzu og kinesiske Crested. Mange er enten ikke-Shedding eller lav-Shedding og slipp lite dander. Men noen små hunderaser anbefales ikke for yngre barn, inkludert Lhasa Apso, Shih Tzu og Schnauzer. Rådfør deg med en hund lydighet spesialist hvis du vurderer å kjøpe en av disse rasene.

helse

· Does Kjøpe brukt eller overhalt treningsutstyr Siden? 
· Stilig Og Designer Solbriller: Hva du trenger å vite 
· Lamictal og graviditet 
· The Hazards Of Flom 
· Proform Tredemøller Lær Sannheten om Proform Machines nå 
· Teeth Whitening Slik fungerer 
· Lag Mindre Distraksjon i livet ditt To måter å øke Konsentrasjon 
· Long Term Recovery Program For Langvarig Relief 
· Den mest populære Rock Hard Muscle Mass Gain Gossip Udekket 
· Dental Marketing-utvide virksomheten din