Hvordan Reduser Securities med en negativ forventet avkastning må Risk?

Securities som har en negativ forventet avkastning kan redusere risikoen på grunn av effektiv markedet hypotesen, som sier at det ikke er mulig å gjøre det bedre enn markedet. Målet om en investor er å diversifisere så mye som mulig til lavere korrelasjon mellom sine investeringer. En aksje med en negativ beta, som er dens korrelasjon med aksjemarkedet, innebærer negativ avkastning. Siden avkastningen er negativ, vil det ikke være korrelert med resten av porteføljen din og hjelper diversifisere risiko. Aksjer med negative betaversjoner innebærer at selskapets resultater ikke bevege seg med den generelle økonomiske syklusen. Et annet mål for en investor i effektivt marked teori er å finne investeringer som gir mest igjen for en enhet av risiko. Bakgrunn

effektivt marked teori ble utviklet av Eugene Fama i 1970. Hans artikkel om emnet sa at fordi det er så mange fagfolk og folk alltid prøver å tjene penger i aksjemarkedet, sette noen slags tid og krefter på å forske aksjer var ubrukelig. Du ville være bedre å bare kjøpe en diversifisert portefølje av aksjer. Selv på den tiden var det et stort funn, har det siden blitt bevist feil mange ganger.
Beta

måte å måle risiko er beta. Beta er korrelasjonen mellom aksjen og markedet. Vanligvis er beta målt ved korrelasjonen mellom aksje-og S & P 500 over siste femårsperiode. Du har en sikkerhetsmarkedet linje som måler alle aksjene i universet, deres risiko og avkastning. Å plukke aksjer som er undervurderte, du ser på risiko og avkastning ved hjelp av beta, og hvis en aksje har en bedre risiko og avkastning enn sikkerhetsmarkedet linjen sier det skal ha, du ville kjøpe den for din portefølje.

Negative Beta

Disse negative beta aksjer tilby din portefølje hekk kvaliteter fordi som aksjemarkedet faller, bør disse negative beta aksjer stiger, i teorien. Derfor reduserer dette risikoen for din totale portefølje fordi den ikke stige eller falle så mye som markedet gjør. Risiko i dette tilfellet måles som volatiliteten i porteføljen din, og hvor mye avvik fra middel i avkastningen.
Negative Beta Aksjer

Dette er aksjer som har liten eller ingen sammenheng med den bredere økonomien. Et selskap som Cornerstone Therapeutics har en beta på -0,96. Det er i bioteknologisk industri. Gull aksjer var på et tidspunkt en populær lek med negative betaversjoner fordi gull er et edelt metall som har svært liten sammenheng i det hele tatt med økonomien. Det er faktisk behandlet som en trygg havn, investorer flom til den når markedet faller sørge for at deres penger er trygge

.

helse

· Mat Addicts Anonymous Vekttap gjennomgang 
· Acne - Behandling 
· Hva er en Offset minne? 
· Sunt hjerte Frokost Foods
· Hvordan Antioksidanter kan hjelpe barn med autisme 
· Anbefalt Vel Sjekker for Babies
· En kraftig naturlig metode for å lindre og helbrede astma 
· Hva gjør du under et astmaanfall 
· Cure Hemorroider Naturligvis behandle hemorroider med ingefær, olivenolje og sp…
· Candida Overgrowth Symptomer - Hva du ikke vet kan drepe deg