Psykologiske effekter av å miste en Sibling

A søsken død påvirker en hel familie. Interaksjoner mellom foreldre og de gjenværende barna, samt barnas kommunikasjon seg imellom, lider uten en ærlig diskusjon om døden. Menneskesinnet er sterkt påvirket på en dyp psykologisk nivå i mange år, genererer ulike følelser og reaksjoner. Forvirring over Død

Hver søsken reagerer forskjellig på ideen om døden, viser ekstreme kontraster. Noen overlevende søsken føler immun mot døden, å overbevise seg selv at døden aldri vil skje med dem. Andre søsken føler at de er den neste til å dø. Den type sykdom som afllicted søsken som døde også påvirker de psykologiske reaksjoner i de overlevende søsken. En langsom nedgang i helse innebærer vanligvis kroppens død i en tynn form. Etter dødsfallet, kan overlevende frykter å være tynn, siden de forbinder en liten kropp med forestående død.
Stress Susceptibilitet

For overlevende som mistet et søsken i barndommen, fremtidig liv påkjenninger kan bli overveldende. Å miste et søsken er en traumatisk hendelse, spesielt for et barn. I løpet av barndommen, kan skolen presset føre til at barnet til å handle ut og oppføre seg dårlig. Som voksen, en skremmende hendelse på lokale nyheter, for eksempel et drap, kan bringe frykten for døden til lys, forårsaker overveldende angst.

Overbeskyttende Reaksjoner

forebygge fremtidige tap blir et viktig mål i bakhodet av en overlevende. Overreactions til situasjoner kan oppstå, for eksempel hindre et familiemedlem fra å kjøre en bil hvis den tapte søsken døde i en bilulykke. Menneskesinnet ikke ønsker å vurdere et annet tap. Den overlevendes hjernen reagerer ved å fjerne den elskede fra enhver potensiell fare, selv om det er en overdrevet situasjon forestilt meg at den overlevende forestiller seg.
Skyldig følelser

Overlevende ofte føler skammer seg over sine handlinger før og etter et søsken død. Noen overlevende angre et argument som skjedde før dødsfallet, skylde seg selv for argumentet og delvis plassere dødsårsaken som deres skyld. Til tider oppstår ekstrem reaksjon på å ta den tapte søsken plass i døden, basert på skyldfølelse rundt døden.
Tradisjoner

Mange familier skape årlige tradisjoner for å anerkjenne søsken død, spørre familiens enhet og kommunikasjon. Tenne et stearinlys eller plassere et bilde av den avdøde søsken på mantelen er effektive metoder for å huske de siste gode tider med den tapte søsken.
Positive Outlook

Etter sørgende for tapt søsken, mange overlevende føler seg bemyndiget om sitt eget liv. De enkle gledene i livet, som å lage mat en familie måltid sammen, blir viktigere. En slik positiv endring i utsiktene kan føre til overlevende endre deres liv mål - kanskje til slutt bestemmer seg for å ta det spranget inn i en ny karriere de har vært lidenskapelig opptatt

.

helse

· Does Kjøpe brukt eller overhalt treningsutstyr Siden? 
· Stilig Og Designer Solbriller: Hva du trenger å vite 
· Lamictal og graviditet 
· The Hazards Of Flom 
· Proform Tredemøller Lær Sannheten om Proform Machines nå 
· Teeth Whitening Slik fungerer 
· Lag Mindre Distraksjon i livet ditt To måter å øke Konsentrasjon 
· Long Term Recovery Program For Langvarig Relief 
· Den mest populære Rock Hard Muscle Mass Gain Gossip Udekket 
· Dental Marketing-utvide virksomheten din