Tegn og symptomer på okulær Lymphoma

Ocular lymfom er en type non-Hodgkins lymfom som angriper sentralnervesystemet. Non-Hodgkins lymfom forskjellig fra Hodgkins lymfom fordi en viss unormal celle kalt Reed Sternberg-cellen ikke er til stede. Denne forskjell er viktig på grunn av de forskjellige behandlingsmetoder for hver. Oversikt

Ocular lymfom, eller intraokulær lymfom, begynner i øyet og er vanligvis dominerende i menn over 50 år som har lidd traumatiske eller større operasjoner, har AIDS-viruset, eller andre svekkelser til deres immun systemer. Lymfomer kan oppstå hvor som helst på kroppen som inneholder lymfatisk vev, og selv om lymfom i øyet er en sjelden form, skjer det. Det er også kjent som primær intraokulær lymfom og har blitt kalt en "Masquerade syndrom" fordi det ofte imiterer symptomene på en tilstand som kalles "uveitt."
Tegn og symptomer
< br> p Som nevnt, ofte ganger okulære lymfom pasienter viser de samme symptomene som de med en tilstand som kalles uveitt. Uveitt er rett og slett betennelse i Uvea, som er en del av øyet. Siden okulær lymfom oppstår i øyet, vanlige tegn og symptomer inkluderer tåkesyn, lysfølsomhet, se "flytere", og problemer med å se. Mindre vanlige tegn er smerter og utvidelse av blodårene rundt øyet. Selv om okulær lymfom vanligvis begynner med ett øye, kan det spre seg til det andre øyet etter flere måneder. Intraokulært lymfom vanligvis sprer seg til hjernen, så hvis du begynner å legge merke til disse symptomene, bør du oppsøke lege umiddelbart.
Behandling

Siden okulær lymfom er en form av kreft, er tradisjonelle kreft behandlingsmetoder brukes til å bekjempe denne tilstanden. Mesteparten av tiden, siden okulær lymfom angriper det sentrale nervesystemet, vil en pasient motta behandling for både øyet og hjernen. Behandlinger inkluderer stråling og kjemoterapi og mer aggressive regimer vil kalle for begge. Radioimmunterapi medisiner har også vist seg lovende resultater for mange typer av non-Hodgkins lymfomer. Hvis denne tilstanden ikke blir bedre med disse behandlingene, snakke med din onkolog om mer avanserte behandlinger som kan være tilgjengelig gjennom alternative metoder, som å ta del i kliniske studier. Kirurgi er vanligvis ikke et alternativ på grunn av sannsynligheten for at kreften allerede har spredd seg utover øyet.

helse

· Hvordan trene for en 10k Run 
· 5 Weight Training tips for å følge før din første treningsøkt 
· Sunn Prostata og effektiv behandling for prostata 
· HIFU & Prostate Cancer 
· Hvordan bygge en undersjøisk Rover Kit
· En person kan finne trinn Sensible Veibeskrivelse å designe sine egne Vaporizer…
· Badstue Bath - En oversikt 
· GERD Natural Behandlinger 
· Germs, Hygiene og din helse 
· Hvordan fungerer fargede kontaktlinser gjøre uten missfarging Your Vision?