Måter å knekke Knuckles

Knuckle cracking er tilfredsstillende og gledelig for dem som liker det, og skjerpende og ekkelt for de som ikke gjør det. Hvis du er interessert i å være en kreativ knoke cracker, kan du lære flere måter å gå om det. Folk har forskjellige meninger om de helsemessige effektene av sprengning knokene, med noen mennesker hevder at det er ufarlig og andre insistere på at det bidrar til problemer med leddgikt. The Classic Method

Du kan kjenne denne metoden fra gamle gangsterfilmer hvor tøffe gutta ville bruke den til limber opp hendene før de banket noen meningsløs. Hold hendene opp med håndflatene vendt bort fra deg og interlock fingrene. Nå skyver hendene vekk fra kroppen slik at baksiden av hver hånd bøyer fingrene på den andre hånden bakover. Holde skyve frem all din knokene sprekk.
Finger Trekke

Denne metoden lar deg velge knokene som du ønsker å knekke. Hold den øvre delen av en finger tett med motsatt hånd i en neve. Dra på fingeren før de knoke sprekker.
Singles

Denne metoden kan også brukes som en form for tortur, så ikke overdriv. Hold opp en hånd med håndflaten vendt mot deg. Med den andre hånden, ta en av fingrene og bøy den bakover over baksiden av hånden din. Hvis det begynner å gjøre vondt dårlig før knoke sprekker, stoppe, eller du kan brekke fingeren.
Crunch

Hold opp en hånd med håndflaten vendt mot gulvet og lage en løs knyttneve. Pakk den andre hånden over toppen, med den første raden med knokene på hver hånd justert. Klem den nederste armen tett med den andre hånden og trekk ned over fingrene til knokene begynne sprengning.
Steeple
p Dette er en dramatisk måte med gode bilder. Plasser hendene foran deg med håndflatene og fingrene sammen i en bønn posisjon. Løft albuene opp i luften og tvinge håndflatene hverandre til oversiden av hendene er horisontale, men fingrene er fortsatt vertikal og presset tett sammen. På et tidspunkt, vil knokene begynne å dukke.

helse

· Mat Forurensning - Hva kan vi gjøre med det 
· Hva er de beste former for Child Social Development? 
· Hva er de ulike typer tilsetningsstoffer 
· Ta vare på din tannhelse 
· Vil Drug Testing Hjelp Motstå Peer Pressure? 
· Topp Bivirkninger av soppinfeksjoner 
· Hvordan lære Dental Care til Kindergartners
· Jane Iredale Mineral Makeup 
· Et element du finner på kjøkkenet kan også være en naturlig rette for acne 
· Forholdet mellom stress og A Body Detox Program