Hvordan Teach AIDS Awareness

Since sin offisielle diagnose i 1980, har AIDS eksplodert over hele verden. AIDS.org rapporterer at innen år 2000, sykdommen drept mer enn 20 millioner mennesker og smittet mer enn 30 millioner. Selv om nyere studier og utviklingen har bidratt til å gjøre symptomene på AIDS relativt mer håndterlige siden 1980-tallet, er sykdommen fortsatt ikke kureres. I tilfelle av AIDS, er en unse for forebygging er verdt mer enn en halvkilo kur. Derfor sprer offentlig oppmerksomhet om sykdommen er viktig å holde den fra å spre - hva du ikke vet kan, faktisk, drepe deg. Du trenger
datamaskin med Internett-tilgang
Bildefremvisning programvare
projektor
Stor hvit skjerm
Vis flere instruksjoner
en

bevisstgjøre lokalsamfunnet. Du trenger ikke å være et fellesskap leder til å gjøre dette. Videre er aids en global problemstilling som ikke er begrenset til et bestemt geografisk region eller etnisitet. Bruk din lokale samfunnshus, kirke, synagoge eller andre offentlig tilgjengelige og støttende organisasjon. Gjør telefoner, sette opp løpesedler og sende e-post. Dersom kommunen din har en online nettverk området, bruke den til å spre informasjon.
2

Forskning emnet. Det er mye informasjon der ute på AIDS, noe av det mer pålitelig enn andre. Bruk troverdige kilder som de fra National Library of Medicine eller Centers for Disease Control. Når du har din informasjon, lage et pensum for undervisning som flyter godt og inkluderer noen grunnleggende AIDS historie, fakta, og mulige forebyggende tiltak. Lag en lysbildefremvisning eller bruke andre visuelle hjelpemidler for presentasjonen. Hvis du oppretter en lysbildeserie, sørg for at du har en projektor som du kan koble til datamaskinen og en hvit skjerm som å projisere.
3

Tailor presentasjonen for bestemte målgrupper . For eksempel, mens en eldre publikum voksne, tenåringer, eller til og med midt-schoolers kan forstå at du kan kontrakten AIDS via seksuell kontakt, mindre barn kan ikke. Derfor kan det være lurt å advare yngre barn om å berøre blod eller sprøyte nåler, i motsetning til seksuell kontakt. Også, mens barn bør forstå skadelige effekten av AIDS på menneskekroppen, er det ingen grunn til å utsette dem for ekstreme effekter som AIDS kan ta et offer. Voksne, men bør utsettes for enhver og all informasjon om AIDS om hva den kan gjøre for menneskekroppen, og hvordan å unngå kontakt med det.

helse

· Raske Fatloss Bestemmer å miste vekt Fast 
· Hvordan skal ta vare på huden din 
· Whey Protein bekjemper kreft, Forbedrer immunitet, og andre helsefordeler 
· Hvor Betyr det skje gjær infeksjon 
· Stiff Nights Vs. Svart Ant kong 
· The Secret Koffein ingrediens Of Eye kremer 
· Lav Karbohydrater Hjelper brenne fett? 
· Alternative prostatitt Behandling 
· 4 ting No One Ever forteller deg om hårtap 
· Kiropraktikk Therapy for alle dine Spinal Problemer