Symptomer på Bile Duct Leakage

Bile duct lekkasje er forårsaket av ikke-kreft og kreftsvulster i gallegangene. Når gallegang blir trange eller blokkerte galle ikke renne inn i tarmen forårsaker det å fylle opp leveren og forurense blodet med giftstoff. De forgifter kan enn forårsaker infeksjoner og sykdommer som kan muligens føre til døden hvis den ikke behandles raskt. Gallegang lekkasje behandles vanligvis med antibiotika og kirurgi om nødvendig. Gulfarging av øyne og hud

gulfarging av øyne og hud kan skje når gallegang lekkasjer galle i blodet forårsaker avfallet buildup i leveren og blodet. Når det er for mye avfall i blodet leveren ikke kan bryte ned de røde blodcellene som frakter oksygen rundt i kroppen forårsaker gulfarging misfarging av huden og øynene. Når dette skjer straks oppsøke lege for behandling.
Itchy Skin

Kløende hud vil være til stede over hele kroppen når det er gallegang lekkasje fordi galle salter som lekker i blodet vil etter hvert bygge seg opp i huden forårsaker tørrhet og rødhet. Noen ganger kløe blir verre om natten og på varme sommerlige dager fordi kroppen har en tendens til å trenge mer fuktighet.
Brun urin

Urin kan se brun i fargen når du har galle lekkasje. Leveren og nyrene ikke er i stand til å skylle alt avfall ut av kroppen og blodet raskt nok fordi det har bygget opp for mye. Det er viktig å oppsøke lege umiddelbart med dette symptomet fordi det kan være en annen alvorlig sykdom eller infeksjon.
Fever

Fever er mest alltid til stede med en gallegang lekkasje fordi giften som lekkasjer fra galle forårsaker infeksjoner og sykdom i kroppen som forårsaker sine celler til å jobbe hardere for å bekjempe hva som gjør deg syk. Når du har høy feber av noe slag er det viktig å oppsøke lege umiddelbart for å finne ut hva som forårsaker det.
Kvalme og oppkast

Å ha en urolig mage med kvalme, kaster opp og dehydrering normalt med gallegang lekkasje fordi kroppen prøver å kvitte seg med giftstoffer i den. Imidlertid kan kvalme og oppkast bli farlig hvis den er konstant. Oppsøk lege med noen kvalme og oppkast som varer mer enn noen få timer.
Blek avføring

Pale avføring er forårsaket av nedgangen av galle produksjonen på grunn av en blokkering. Når galle ikke blir skapt i leveren, gjør avføringen ikke blir brun. I stedet de ser blek hvit og leire farget.

helse

· Tips og triks for å hjelpe deg å skjerpe din visjon raskt og enkelt 
· Marco Girgenti Er 43 og bor i Toronto, Canada. 
· Tinnitus: Bruk Perfekte Våpen å kjempe mot 
· Er Fordøyelsesproblemer holde deg våken hele natten Unngå syrlig mat? 
· En kosmetisk tannlege kan hjelpe deg gjenoppbygge Smile 
· Få styrke og muskeloppbygging Vektløfting Styrketrening 
· Naturlig smerte lindring rettsmidler eller kjemisk baserte smertestillende midle…
· Medisinsk Undervisning Course - Forbereder Fremtidige leger for komplikasjoner i…
· Hvordan Clean & overhaler Cedar Tongues og Grooves
· Sunn mat for Kids