Fall Allergi i Boston

Fall i Boston er vakker: milde, behagelige temperaturer kombinert med vakker natur. For de med allergi, kan Boston være ubehagelig, det rangerer 91 blant de 100 verste byene for fall allergier, ifølge WebMD. Være forberedt på de skjulte allergener i Boston er høst landskapet. Årsaken

To viktigste triggere er på spill i fallet i Boston: ragweed pollen og mugg. Løpet av høsten, mannlige ragweed planter slipper pollen i luften, utløser allergiske reaksjoner. Økt fuktighet og råtnende løv og planteliv stimulere veksten av muggsoppsporer i tillegg. Når pollen og muggsporer samhandle med menneskekroppen, "ser feilaktig dem som fremmede inntrengere og utgivelser antistoffer --- stoffer som normalt identifiserer og gå etter bakterier, virus og andre sykdomsfremkallende organismer", en allergi lidende immunsystem henhold til WebMD.
symptomene

Allergi ofte presentere som nesetetthet, snufset, tungpustethet, og kløende og rennende øyne. De skiller seg fra en kald i at de aldri vil føre til feber eller oppkast. Imidlertid kan et utslett og elveblest vises på huden. Allergisymptomer vil vare så lenge allergen er til stede, slik at en lidende kunne møte en hel høsten ubehag uten behandling. Hvis symptomene er flyktig (bare i ett rom eller i en bestemt aktivitet) eller konstant i flere uker, er de mest sannsynlige tegn på allergi
bilder The Treatment

Problemet med høstsesongen, spesielt i Boston, er at mye tid er brukt innendørs, der allergener kan samle seg. Utendørs faktorer som pollen og muggsopp kan angripe allergikere både utendørs og hjemme. Noen små endringer i livsstil kan være for å få lindring. Nesespray, antihistaminer, slimhinneavsvellende midler eller allergivaksinering kan bidra til å kontrollere kroppens reaksjon og dempe symptomene dine, men kontroll av eksponering er det første skrittet.
Innendørs Prevention

hindre overflødig pollen og mugg i hjemmet, lukke alle vinduer og holde vinduskarmer ren. WebMD eksperter foreslår å filtrere luften med en høy effektivitet partikkelfilter luft filter for å fjerne pollen, muggsopp, støv og andre allergener fra luften. Redusere mold produksjon ved å holde luftfuktigheten i hjemmet til 40 prosent eller lavere, og ved å rense alle fuktige områder av hjemmet, som kjøkken og bad, med blekemiddel som inneholder agenter. Rengjør alltid oppvarming filtre før du kjører varmen system, siden muggsporer, støv og pollen kan akkumuleres der.
Outdoor Prevention

Utenfor hjemmet, kan det være mer vanskelig å gjøre betydelige endringer, spesielt siden fallet i Boston kan være svært regnfull og fuktig. I gården og områdene rundt, iverksette tiltak for å redusere eksponering for mugg og pollen. Fjern hauger av fuktige blader og verftet avfall, og ikke holde en komposthaug i nærheten, siden disse er mugg-yngleplasser. Bruk en maske for å unngå innånding allergener mens du arbeider utendørs, og følger opp med en dusj for å fjerne alle allergener fra hår og hud. Alltid ta av sko og jakker når inn i hjemmet slik at pollen og muggsporer ikke vil bli spredt over.

helse

· Mat Forurensning - Hva kan vi gjøre med det 
· Hva er de beste former for Child Social Development? 
· Hva er de ulike typer tilsetningsstoffer 
· Ta vare på din tannhelse 
· Vil Drug Testing Hjelp Motstå Peer Pressure? 
· Topp Bivirkninger av soppinfeksjoner 
· Hvordan lære Dental Care til Kindergartners
· Jane Iredale Mineral Makeup 
· Et element du finner på kjøkkenet kan også være en naturlig rette for acne 
· Forholdet mellom stress og A Body Detox Program