Hva er årsaken til dårlig ånde i kattunger med øvre luftveisinfeksjon?

Having en kattunge i hjemmet ditt gjør for timer med moro å spille med ham og se hans påfunn. Kitty dårlig ånde kan sette en demper på moroa, imidlertid, og kan føre til bekymring for eierne. En rekke helseproblemer kan føre til dårlig ånde hos kattunger, inkludert tannproblemer, fordøyelses problemer og øvre luftveisinfeksjoner. Hvorfor du bør undersøke dårlig ånde problemer i Kitten

Vanligvis bør kattunger ikke har et problem med dårlig ånde. Deres tenner er helt nye, de har ikke hatt tid til å utvikle plakk og forfall problemer som kan oppstå senere i livet. Hvis lukten er sterkere enn det som normalt ville forekomme fra å konsumere deres vanlige mat, kan det være et tegn på vekst av bakterier som er assosiert med infeksjon. Dårlig ånde kan også ha andre årsaker, som for eksempel fordøyelsesproblemer eller en brukket tann som infiserer tannkjøttet. Det er alltid en god idé å diskutere dine bekymringer med din veterinær, som kan finne ut hva problemet er og hvordan du løser det.
Øvre luftveisinfeksjoner og dårlig ånde

En luftveisinfeksjon kan føre til dårlig ånde i kattungen når bakterier fortsetter å vokse dypt i nese passasjer eller i halsen. Lukt kan oppstå i begynnelsen av sykdommen, før andre tegn på en kald utstillingen, som nysing, rennende nese, feber, svakhet, manglende appetitt, konjunktivitt eller hoste. Breath lukt kan også oppstå etter de viktigste symptomene på kulden har gått, men mens bakterier er fortsatt til stede, og vokser i luftveiene. Lavgradig infeksjon i lungene kan også føre til dårlig ånde som luft er utvist fra lungene.
Behandling av øvre luftveisinfeksjoner som forårsaker dårlig ånde

Kattungen kan bli svært syke og med dø hvis øvre luftveisinfeksjoner gå ubehandlet. Feline calicivirus og felint herpesvirus står for 80 til 90 prosent av alle smittsomme feline luftveissykdommer, ifølge Pet WebMD nettsiden. Ta kattungen til dyrlegen for en grundig undersøkelse. Standard behandlinger inkluderer en antibiotikakur, hvile og isolasjon, samt flytende og ernæringsmessig støtte. Intensiv behandling vil kurere luftveisplager og dårlig ånde problem.
Systemiske sykdommer kan føre til dårlig ånde
p Hvis problemet med dårlig ånde fortsetter selv etter antibiotikabehandling av øvre luftveisinfeksjoner, kan det ikke være infeksjonen alene. Andre sykdommer kan føre til dårlig ånde hos kattunger, og du bør ha din veterinær undersøke disse fullt på hans kontor med en full panel av blodprøver. Diabetes, leversykdom og nyresykdom er alle mulige årsaker til dårlig ånde problemer i katter, ifølge Catworld nettstedet.

helse

· Flash Memory Speed ​​av en iPhone 4
· Facial Fuktighetskremer er en viktig del av din hudpleierutine 
· Hvordan Stroke tekst i Illustrator
· Mystic Music For Meditation 
· Minst kostbare og den beste kvaliteten Overdreven Vaporizer er funnet på nettet…
· Womens Hair Loss - Det flere grunner bak det 
· Noen medisinske resepsjonist tjenester komme med skjulte kostnader 
· Tegn og symptomer på End-Stage Bile Duct Cancer
· Håravfall er en vanlig og alvorlig problem 
· Hva karbohydrater kan gjøre deg opp i vekt?