Hvordan spise High Energy Foods

High energi mat er stor for å gi deg styrke til å gjøre det gjennom dagen med letthet. I disse dager de fleste føler som om de er tappet fra stress og overarbeid. Imidlertid er en del av grunnen til at de er så ned og ut de gir ikke mye over hva de spiser. Instruksjoner
en

Høye energipriser matvarer ikke består av en snicker bar og en cola. Selv om dette kan gi en rask picker øvre det setter også opp for en stor krasj landing. Det kan ta litt innsats for å bringe en høy energi snack å jobbe, men du kan fikse lunsj og en matbit natten før, så den er klar til å ta tak og gå.

Når vi snakker om høy energi matvarer mange mennesker umiddelbart tenker er karbohydrater og karbohydrater en stor kilde til energi mat, men vi må også tenke balanse og spise en rekke av dem dette inkluderer protein, fett og litt sukker.
2

For det første en høy energi mat til frokost ville være høy fiber frokostblanding, appelsiner /appelsinjuice, banan, kokt egg, hele korn brød og lite fett meieriprodukter som cottage cheese eller yoghurt. En kombinasjon av noen av disse er sunt og vil gi den energien du trenger.

Før jeg går videre til lunsj matvarer la oss få noen snack elementer i, fordi noen mennesker spiser en veldig tidlig frokost, slik at de kan trenge en plukke meg opp. Sunn energi mat til snack på ville være epler, druer, gulrøtter, energi bar, peanøttsmør og gelé sandwich, trail mix og nøtter, spesielt peanøtter, valnøtter, paranøtter og cashewnøtter. Du kan også lage din egen sti blanding combo, jeg alltid gjør.
3

Mens frokost er ansett som det viktigste måltidet på dagen jeg har alltid følt at lunsj kommer i andre. Tross alt har dette måltidet for å komme deg gjennom til kveld, så det burde være fullpakket med høy energi mat.

Gode valg for lunsj vil bestå av kalkun eller tunfisk sand på WW, pasta eller bønne salat, grill kylling , spinat, pære, ost pinner eller en stor salat med ost, toppet kylling, gulrøtter, egg w /lite fett dressing. Til dessert en liten energi smoothie ville være et godt valg.
4

Bare i tilfelle du blir sulten mellom lunsj og middag sørg for å ha nok høy energi mat å bære deg gjennom, slik at du don ' t nødt til å spise junk food som til slutt vil bringe deg ned og ødelegge dagen.

Dinner trenger ikke å være så mye av en høy energi måltid, siden du er ment å være svingete ned. Det vil si, med mindre du har å holde det gående med andre aktiviteter som sport med barn, klasser osv. Dette kan variere fra dag til dag, så vær oppmerksom på hva dine behov er. Det er også en god idé å planlegge måltidene på forhånd hvis mulig.
5 p Hvis du trenger høy energi mat til middag og deretter velge å spise magert roastbiff, ytrefilet, fisk, pasta, potet, bønner /linser , brokkoli og vannmelon eller honningmelon til dessert. I tillegg, hvis du er over vekt må du administrere kalorier siden ekstra vekt kan få deg til å føle deg svak.

Slutt, er det best å spise flere små måltider om dagen hvis du ønsker å holde energien oppe. Store måltider zap energi og la deg følelsen sløv.

helse

· Fem grunner til hvorfor du bør Markløft 
· Kravene i FDA godkjente medisiner 
· Hvilke typer tester er gjort Under Pre - Sysselsetting Fysiske eksamener ? 
· 4 ting du bør vite før du tar Adult Acne Treatment 
· Tongue Piercing 
· Body lukt og Natural Cure av kroppen lukt 
· Kiropraktikk Manipulation Treats Spinal subluksasjon og korrigerer Mistilpasning…
· Fitness Industry Insider, trekker tilbake gardinen Og avslører sannheten om per…
· Styr dine Nasal Allergi Denne sommeren 
· Bivirkninger av juvenil revmatoid Arthritis