Eteriske oljer for tarmproblemer

Intestinal og fordøyelsesproblemer varierer mye i intensitet og alvorlighetsgrad. Noen kan være så enkelt som en urolig mage, mens andre kan være så alvorlig som Crohns sykdom eller kreft. Ifølge Nicole Cutler, en lisensiert akupunktør skrive for Institutt for Integrative Healthcare Studies, kan spredningen eller lokal applikasjon av essensielle oljer lindre smerten forbundet med et bredt spekter av intestinal og fordøyelsessykdommer. Ginger
p Med sin søte lukten og lang ærverdige helbredende egenskaper, ingefær er en ideell olje for en rekke tarmproblemer. Når spre denne oljen i en aromaterapi diffuser, kan du føle en lindring av urolig mage smerter og en quelling av kvalme og oppkast.
Peppermynte

Som ingefær, er peppermynte feiret for sin evne til å roe magen. AltMD.com bemerker at i tillegg til å være en stress redusering, er peppermynte også en carminative, som frigjør gass fra magen og reduserer spasmer i tarmen.
Fennikel

velduftende fennikel olje kan bli spredt for å minske smerter forbundet med magekramper, gass og oppblåsthet. Fennikel er spasmolytiske egenskaper bidra til å roe magen og tarmene, men vær forsiktig med oljens avføringsmiddel egenskaper.
Clary Sage

Clary salvie er en annen krampeløsende som kan lindre smerter og kramper assosiert med tarm sykdommer. Som det kan gjøre en søvnig og avslappet, se opp for denne oljens beroligende virkning.
Lavendel

gledelig, floral duft av lavendel er et populært stress-reduksjon olje . Lett innånding av lavendel fremmer trivsel og ro og hjelper kroppen med å lindre ubehag forbundet med forstoppelse og mage spasmer.

helse

· Hvordan kontrollere Leg Cramps 
· Om Tennessee helseforsikring dekning 
· Hvordan Kalibrer One Touch Ultra Diabetes Monitor 
· Hvordan behandle bakteriell vaginitis Naturligvis 
· Rengjøring i NYC 
· Hvordan planlegge en ukentlig Low-Fat Diet 
· Hvordan stoppe neseblødning 
· Myelodysplasia 
· Slik leser du en Tempa-Dot termometer 
· Bruken av Red Gjær Rice Powder