Egenskapene til Peppermynteolje

Peppermynte har en stikkende, minty aroma som raskt fyller et rom, og etterlater en ren og frisk atmosfære. Inhalasjon av olje kan gjøre det samme til kroppen din, raskt rydde og åpne tett nese passasjer. Noen mennesker har en følsomhet for olje, og bør derfor bruke halvparten av antall dråper i en stoffblanding eller erstatning peppermynte olje, som er ikke så sterk som sin mynte fetter. Peppermynte er heller ikke anbefalt for de med gallestein eller GERD. Krampeløsende

Ifølge "PDR for Herbal Medicines", peppermynte har en krampeløsende virkning på fordøyelsessystemet glatt muskulatur. Vitenskapelige studier har vist at det er effektivt i behandling av irritabel tarm syndrom.

Peppermynteolje har en lang historie med bruk i lindre kolikk hos spedbarn og barn, ifølge Louise Tenney. Gravide kvinner finner det også nyttig å lindre morgenkvalme, men UMMC bemerker at det ikke har blitt bevist trygt for det formålet.
Respiratory Relief

Ifølge Kathi Keville, forfatter av "Aromaterapi: En komplett guide til Healing Art," peppermynte olje er et keton. Det kan oppløse slim og fettstoffer, og det kan lege sår. Den har en lang historie med bruk behandling av bronkial hoste, forkjølelse og luftveisplager. Mentol, en høvding bestanddel av peppermynte olje, brukes kommersielt i mange forkjølelse, influensa, bihulebetennelse og hoste forberedelser til å lette pusten.
Stimulerende

peppermynteolje har en stimulerende virkning på den forstand. Ms Keville forklarer at det kan intensivere hjernen bølger, slik at sinnet klarere og skarpere. Det fungerer omtrent som kaffe, uten bivirkninger av koffein. Peppermynteolje bringer oksygen til blodet og bidrar til å fjerne tenkning.
Antiviral og Anitmicrobial

Ifølge "PDR for Herbal Medicines", peppermynte har både antivirale og antimikrobielle egenskaper. Det kan bistå i sårheling når den brukes til skrubbsår. En rekke muntlige produkter som tannkrem, protese rengjøringsmidler og munnvann bruke peppermynte både å rengjøre pusten og for å redusere muntlige virus og mikrober.
Vanndrivende

Ifølge " PDR for Herbal Medicines ", peppermynte har mild vanndrivende egenskaper. Det kan hjelpe å rense kroppen for giftstoffer.

Peppermint olje kan også bistå i utslipp av urin ved å slippe noen dråper i toalettet vann umiddelbart før du setter deg. Damp fra peppermynte olje vil strekke urinrøret og slipp urin.
Mildt beroligende

Ifølge University of Maryland Medical Center, kjøling og beroligende effekten av peppermynte olje kan berolige hodepine og lette depresjoner-assosiert angst og menstruasjonssmerter.

A 2010 studie rapportert i "International Journal of Clinical Practice" viste sin effektivitet i å lindre symptomene på migrene, inkludert kvalme og oppkast forbundet med det.
innsektsmiddel

Peppermynte frastøter insekter, i henhold til "PDR for Herbal Medicines." Flere dråper peppermynteolje brukes på eksponert hud frastøter effektivt bitende mygg og reduserer antall biter du kan få.
Kjølevæske

Peppermynte olje påføres huden har en kjølende effekt. Brukere har oppdaget at det kan lette feber når den brukes til pannen og kroppen.

helse

· Hvordan Stopp Mygg Bites 
· Circuit trening med vekter 
· Hvordan behandle en Bee Sting og Hindre smitte 
· Hvordan diagnostisere heteslag 
· Hvordan lage Kukui Oil 
· Hvordan behandle reaktiv hypoglykemi 
· Hvordan sjekke pollen og allergi nivåer i ditt område 
· Hvordan lage et insekt Repellant Ut av Lemongrass 
· Behandlende Ringorm - Hvorfor må du unngå kremer og tabletter 
· Influensa Symptomer: ting du ønsker å vite om Infulenza A Symptomer