Hvordan Care for en kjær med emfysem

Omsorg for en kjær med emfysem er en stor forpliktelse. Foruten innsatsen som kreves for å gjøre at personen føler seg bedre, må du også ta hensyn til medisinske problemer og ditt eget liv problemer. Det er imidlertid mulig å ta vare på noen på en måte som forbedrer livet uten helt å forstyrre din egen. Instruksjoner
en

Vær forståelsesfull. Hvis din kjære er i begynnelsen stadier av emfysem, kan symptomene fortsatt være lys nok til at du ikke kan oppfatte dem ved første øyekast. Men din kjære en vil trolig være svak og har problemer med å puste etter anstrengende aktiviteter, så hold det i tankene når du gjør planer.
2

Oppmuntre den andre personen til å holde aktiv. Gå for en kort spasertur eller gi en måte å trene hjemme. I eldre pasienter, kan dette være så enkelt som å strekke bena eller flytte fra rom til rom.
3

Tilbud om å ta over dagligdagse oppgaver som kan være overveldende for de med en luftveissykdom. Dette kan være alt fra tur med hunden til shopping for dagligvarer. Hvis personen har en plen, overta klippe det, eller tilby å hjelpe med hagen. Snarere enn å gjøre alt for den andre personen, bare tilby din hjelp. På denne måten har din kjære en fortsatt muligheten til å være aktiv ved å utføre de aktiviteter som ikke er for anstrengende.
4

Vær støttende og positive. Mens det er ingen kur for emfysem, er det forskjellige behandlinger som kan forbedre livskvaliteten for pasienten. Hvis din kjære er motløs, finnes det alternativer og presse ham til å prøve nye ting som kan bidra til å gjøre hverdagen hans lettere.
5

Tenk hospice omsorg for avanserte tilfeller der sykdommen er i senere stadier og er det lite du kan gjøre uten medisinsk kunnskap. Noen mennesker foretrekker å ansette en fulltids sykepleier, mens andre ser etter assistert-levende anlegg som godtar pasienter på en full tid levende basis. Det andre alternativet er best hvis du ikke har penger til å betale for en sykepleier (forsikring kan dekke hospice omsorg) eller hvis din kjære krever mer pleie enn det som kan gis hjemme.


helse

· 4 Free øvelser for å flate magen 
· Hvordan diagnostisere nakkeskader 
· Den gjennomsnittlige kostnaden for hofteprotesekirurgi 
· Metabolisme og slutte å røyke 
· Stoff-misbruk og narkotikamisbruk behandlinger i Russland 
· Instruksjoner for flyttbare partielle proteser 
· Buddhistisk Diet Recipes
· Hvordan identifisere Dextroamphetamine & Amfetamin 
· Ernæring tips for irritabel tarm syndrom og type 1 diabetes 
· Hva er symptomene på dehydrering hos barn?