Medisiner som brukes for Restless Leg Syndrome

RLS, eller restless leg syndrom, er egentlig en tilstand som regnes som både en nervesystemet lidelse og en sovende uorden. Det er preget av en nesten overveldende følelse av en prikkende eller prikking fenomen i bena som bare kan reduseres ved bevegelse, derav navnet på syndromet. Siden det er mest plagsom når bena er i ro, har det en tendens til å påvirke søvnmønsteret. Som tiden går, kan det begynne å gjennomsyre inn i andre områder av livet ditt, noe som gjør det vanskelig å bevege seg, slappe av eller selv tenke - på grunn av mer så til søvnmangel enn syndromet selv. Hvis du lider av rastløse ben syndrom, legen din vil mest sannsynlig foreskrive medisiner for å behandle lidelsen, selv om det andre forslag han vil gjøre for å redusere alvorlighetsgraden av problemet, inkludert eliminering av felles midler og beroligende midler (koffein, nikotin og alkohol) , trening, meditasjon, avslapping og andre terapeutiske teknikker. Dopaminerge legemidler

Ifølge National Sleep Foundation, dopaminerge legemidler som levodopa, pramipexol, ropinirol og karbidopa, er trolig den vanligste formen for medisinsk behandling for rastløs leg syndrom. I utgangspunktet er det denne typen medisiner vil gjøre regulere dopamin nivåer i hjernen. Denne styrking kan minske prikking knyttet til RLS.
Krampestillende Medisiner

Bruken av antiepileptika for å behandle restless leg syndrom er ikke så dominerende som andre medisiner, siden det er fortsatt diskuteres om de fungerer så bra som dopaminerge legemidler. I hovedsak, antikonvulsiva redusere aktiviteten av neuroner i det sentrale nervesystemet og kan behandle perifere forstyrrelser på nervene, som er der RLS ville falle. Dette vil da avlaste ubehagelig følelse i beina og hjelpe folk med RLS hvile og flytte.
Gabapentin

En annen medisin som har kommet i bruk for rastløs leg syndrom er gabapentin, som er en alfa-2-agonist som til slutt forandrer måten som nevroner samhandle og kommunisere med musklene i bena. Denne endringen vil minske følelsene følte i bena og tillater en person å fungere på et høyere nivå.
Benzodiazepiner

annen vanlig medisinsk behandling av rastløse ben syndrom er gjennom bruken av benzodiazepiner, eller "benzos" som de ofte kalles. Denne type stoffet virker på sentralnervesystemet til hovedsak endre hjernen gjennom sedasjon. Det betyr ikke nødvendigvis behandle RLS, men lar de menneskene som lider av syndromet få litt søvn. Den eneste virkelige problemet med denne behandlingen er at stoffet kan bli vane forming som det ofte vil lokke fram en nesten euforisk følelse.
Opioider

Denne typen medisiner er vanligvis forbeholdt som en siste utvei, siden opiater er ekstremt vanedannende. Mens de er hovedsakelig sett og brukt som smertestillende midler, opiater som vicodin eller darvon faktisk minske symptomene på rastløse ben syndrom. Og mye som andre medisiner, vil de tillate en person med RLS å fungere normalt. Men siden rastløse ben syndrom er en pågående tilstand, behovet for medisiner vil bli forlenget, noe som gjør opioider et farlig alternativ.

helse

· Hvordan bidra til å kurere dårlig ånde 
· Bruken av Mahogany Frukt 
· Hvordan forbedre styrke etter Stroke 
· Hva er Kjemisk Kastrering? 
· Hva er behandlingen for kreft i eggstokkene? 
· En kosmetisk tannlege kan hjelpe deg gjenoppbygge Smile 
· Hvordan forhindre håravfall Fra Lupus 
· Familier med lav inntekt Få Tannbehandling 
· Hvordan Vyvanse i behandling av voksne og barn ADHD 
· Hvordan sjekker jeg for Ovarian & brystkreft?