Revmatoid artritt Alternative rettsmidler

Millioner av amerikanere lider av leddsmerter forårsaket av revmatoid artritt, noe som fører til de berørte ledd til å bli smertelig betent. Selv om ingen form for forebygging er oppdaget ennå å kunne stoppe revmatoid artritt før det starter, det finnes flere løsninger som kan bidra til redusere smerte. Perscription Medisiner
p Det er flere medisiner tilgjengelig på resept som kan bidra til å redusere smerter og betennelser, inkludert sykdomsmodifiserende anti-revmatiske legemidler (DMARDs) som Hydroksyklorokin, antimetabolitt legemidler, inkludert Methotrexate, immunsuppressive medikamenter, for eksempel som azatioprin, ciklosporin og cyklofosfamid og andre, som angriper og eliminere celler som er assosiert med denne tilstanden, antibiotika som Minoclyline som hjelpemiddel i å redusere betennelse;. og orale kortikosteroider, for eksempel prednison eller metylprednisolon
ikke-reseptbelagte legemidler

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, vanligvis kjent som NSAIDs, er tilgjengelige uten resept og kan redusere smerter og betennelser. Vanlige NSAIDs inkluderer ibuprofen, som Advil, og naproxen natrium, som Aleve. Sterkere versjoner av NSAIDs hvis nødvendig er tilgjengelig på resept.
Trening og hjem rettsmidler

Lett trening kan bidra til å styrke ledd og bremse utviklingen av revmatoid artritt. Deltagelse i svømming og milde vann aerobic er en god måte å komme i gang. Bruk av varme kan hjelpe hovne og smertefulle ledd slappe av. Dette kan oppnås ved å bruke en varme pack eller slappe av i en jacuzzi eller varmt bad.
Kirurgi

Arthroplasty er et kirurgisk alternativ der en kirurg fjerner de skadede delene i leddet og erstatter dem med metall og plast proteser. Sene reparasjon kan gjøres på sener som kan ha blitt løsnet eller strammet under en betent tilstand. En synovectomy, eller fjerning av felles fôr, kan gjøres hvis det har blitt skadet utover reparasjon.

helse

· De negative effektene av Phosphatidylcholine 
· Trygge måter å få vekt for tenåringer 
· Optikusneuropati Symptomer 
· The ABCs of bihulebetennelse medisiner 
· Slik Cure Depresjon naturligvis 
· Om dype pusteøvelser 
· Migrene Symptomer 
· Vanlige typer Husholdningenes Mold 
· Årsaker til alvorlig hypoglykemi i Småbarn 
· Land forurensningsproblemer