Genital HPV infeksjon

Genital humant papillomavirus er den vanligste seksuelt overførbare sykdommen i USA og det slår både menn og kvinner. De fleste som er smittet med HPV vet ikke de er smittet fordi det er nesten ingen symptomer. Men HPV forårsaker livmorhalskreft hos kvinner. Kontrahering HPV

Som andre seksuelt overførbare sykdommer, får du HPV via vaginal og anal samleie. Det er mulig for en gravid mor å gi HPV til hennes baby under fødselen, men dette sjelden skjer.
Symptomer

HPV er den fremtredende årsak til kjønnsvorter, livmorhalskreft og andre kreft i kjønnsorganene og anus. Som oftest vil personer med HPV vise ingen symptomer.
Behandling
p Det er ingen medisiner for å stoppe HPV når du er infisert, men oftest ditt immunforsvar Systemet vil til slutt ødelegge viruset.
vanligste seksuelt overførbare sykdommen

Ifølge Mayo Clinic, har omtrent halvparten av alle seksuelt aktive voksne blitt smittet av HPV på et tidspunkt . I USA er 20 millioner mennesker smittet av viruset.
Forebygging /løsning

Bruken av kondomer vil i stor grad redusere risikoen for å overføre eller kontrahering HPV . Kvinner kan få en vaksine for å forebygge kreft. Monogami er den beste måten å hindre spredning av HPV.

helse

· Graves 'sykdom og vårt daglige kosthold 
· Årsaker og behandlinger for irritabel tarm syndrom 
· Akutt monocyttisk leukemi behandling 
· Fysiske Fordeler med Sunn Eating
· Hvordan oppnå balanse og god holdning 
· Hvordan forstå Dobling tid med prostatakreft 
· Irritabel tarm syndrom & Mandler 
· Hvordan bruke Healing Clay for Breast Cancer 
· Slik Eliminer Belly Fat Enkle tips og enkle trinn 
· Hva er behandlingen for Hyperplastiske binyrene?