Dosering av Amoxicillin å Cure Gonoré

Amoxicillin er et legemiddel som brukes til behandling av flere typer infeksjoner forårsaket av bakterier. Amoxicillin er medisin foreskrevet av helsepersonell til å behandle seksuelt overførbare sykdommen gonoré. Amoxicillin kan brukes av både barn og voksne og brukere bør følge legens instruksjoner når du tar medisinen. Hva er Amoxicillin?

Amoxicillin er et antibiotikum som kommer fra penicillin familien. Siden det er en del av penicillin familien, en person bør ikke ta medisinen hvis han er allergisk mot penicillin. Formålet med medisin er å behandle bakterielle infeksjoner, og det fungerer ikke på en forkjølelse, influensa eller andre virusinfeksjoner.
Hva er Gonoré?

Gonoré er en seksuelt overført sykdom (STD) som er forårsaket av bakterier, Neisseria gonoré. Symptomer tar 2-5 dager for å dukke opp, og kan bare bli behandlet med et antibiotikum. Den vanligste formen for antibiotika som brukes er amoxicillin, men det finnes andre antibiotika.
Amoxicillin dosering for behandling

Gonoré kan behandles med en engangsdose av amoxicillin. Normal dose for voksne er 3 gram. Amoxicillin kan tas med mat eller uten mat, og hvis du tar i flytende form i stedet for en pille sørg for at du riste medisinen godt før du tar. Doseringen av amoksicillin for gonoré er den eneste infeksjon som har en standard dose behandling.
Dosering informasjon

For amoxicillin å fungere riktig må det tas hvordan det var foreskrevet. Siden gonoré krever en enkelt dose bør dette være enkelt, bare ta alt på en gang. Ikke prøv å splitte pille eller flytende dosering. Hvis du er usikker på om dosering eller hvis du har spørsmål nå ut til din lege eller apotek.
Generic Amoxicillin
p Det er flere generiske merker av amoxicillin tilgjengelig. Merkenavnet Amoxicillin er Amoxil. Den eneste forskjellen mellom generiske og merkenavnet er prisen og produsenten. Et generisk versjon av Amoxicillin vil behandle gonoré det samme som merkenavn Amoxil.

helse

· Et svar på dine bønner: Reise Rullestoler 
· Hva innebærer et luksuriøst spa behandling? 
· Medicaid fakturering Krav 
· Kryss Tapering Technique 
· Hvordan behandle ventrikkelflimmer 
· Tarm Cleansing for Koloskopi 
· Belly Fat, hva som forårsaker det og hvordan bli kvitt det 
· Når er den beste tiden for å få tennene mine hvitnet? 
· Hvordan bli kvitt av gass i magen 
· Avian Flu Forebygging