Vanlige Rotator Cuff Problemer i Moms

De sier at det å være mamma er den tøffeste jobben du noensinne vil elske. Vel, "de" ikke si at du må elske toll at det å være en mor kan ta på rotator cuff. Rotatorcuffen, som består av fire muskler som er forankret til skulderblad, har en tendens til å bli skadet enten ved traume eller repeterende bevegelser. Rotator cuff problemer og skader er sett det meste hos personer over 40, og oftere hos kvinner enn hos menn. Senebetennelse og bursitis av Rotator Cuff

Rotator cuff senebetennelse (ofte kalt bursitt eller impingement) er en irritasjon av vevet på benete knotten under den skulderblad. Senebetennelse av denne typen kan skje gjennom repetitive bevegelser i idretter som vektløfting eller pitching en ball, eller selv gjennom repeterende husarbeid mange moms komplett --- som støvtørking eller maling. Senebetennelse av denne typen, noen ganger kalt svømmer eller mugge skulder, er en mildere form for betennelse og kan vanligvis behandles med hvile og over-the-counter medisiner.
Bilder rotatorkuffskader

En rotator cuff tåre er et mer alvorlig problem for en mor å møte. Rotatorkuffskader kan skje på grunn av et plutselig traume, slik som et fall eller plutselig å trekke i armen, eller som en repeterende skade mye som tendinitt. Når en mors tåre er akutt, vanligvis hun vil innse at noe er galt med en gang. Smerten vil være svært merkbar når hun beveger armen opp eller bak henne, og hun har selv opplevd en "popping" sensasjon hvis tåre var resultatet av et traume.
Rotator Cuff Ustabilitet

skulder ustabilitet kan eksistere fra fødselen eller utvikle seg over tid som følge av dårlig holdning eller overbelastning. I dette tilfellet må rotator cuff jobbe så hardt for å bidra til å stabilisere skulderen at det blir betent. Ustabilitet kan føre til en svekkelse og selv rive av rotator cuff.
Behandling Rotator Cuff Problemer
p Hvis en rotator cuff er bare anstrengt eller betent, en diett av hvile og is er vanligvis foreskrevet. Unngå unødvendig bevegelse, og is det berørte skulder i 15 til 20 minutter i det minste tre ganger om dagen. Det kan være lurt å bruke en slynge for å hvile skulderen. Sjekk med legen din om muligheten for å ta medisiner for smerter og betennelser.

Revet rotator cuff noen ganger krever mer intensiv behandling, for eksempel fysioterapi eller kirurgi.
Forebygge Rotator Cuff Problemer

Ingen mor har tid til å være ute av drift i lang tid. En måte å bidra til å sikre at du ikke vil oppleve noen av de rotator cuff problemer som er vanlig i moms er å gjøre noen styrkeøvelser. En fysioterapeut eller treningsfysiolog kan komme i gang med noen passende bevegelser, noen som krever motstand band. Bevæpnet med informasjon, kan du være i stand til å hindre eventuelle rotator cuff problemer fra beskjæring opp i første omgang.

helse

· Hvordan redusere kostnadene for kosmetisk kirurgi 
· HCFA E /M kode Retningslinjer 
· Transformation From Within - Uten kosmetisk kirurgi 
· Kan The Mind programmeres? 
· Medisinske fellesskapet fordriver Myth of Chiropractic-provosert Strokes 
· Hva er Botulisme matforgiftning? 
· Eddik & Honey behandling for hyperhidrosis 
· Sunn BMI for graviditet 
· Om nakke-og skuldersmerter 
· Naturlige urter for fruktbarhet: et billig alternativ