Om nakke-og skuldersmerter

Nakke-og skuldersmerter kan være et resultat av å sove i en vanskelig posisjon eller fra traumer av en ulykke påført nakken eller skuldrene. Noen tilfeller av nakke og skulder smerter kan behandles hjemme, men mer alvorlige tilfeller bør sees av en lege. Minor Pain
p Det er flere årsaker til nakke-og skuldersmerter som ikke er alvorlig, og smertene vil normalt løse etter en kort periode. Dårlig holdning når du står eller sitter kan resultere i smerter, og løfter eller gjør andre anstrengende former for aktivitet kan også føre til nakke-og skuldersmerter. En av måtene å differensiere alvorlige nakke-og skuldersmerter fra midlertidig ubehag er å prøve å ta på haken til brystet. Hvis du er i stand til å ta på haken til brystet med noe ubehag, er mer enn sannsynlig smerten midlertidig og vil forsvinne. Hvis du ikke klarer å ta på haken til brystet på grunn av den ekstreme smerten involvert i bevegelse, kan dette være det første symptomet på noe mer alvorlig, og du bør oppsøke lege umiddelbart.
Spine Skade

I noen tilfeller nakke og skulder smerter er forårsaket av skade på skivene i ryggraden eller den naturlige degenerasjon av platen materiale. Traume mot nakke eller skuldre kan få platen til å stikke ut fra ryggraden og kontakte nerver som går langs halsen og nedover skulderen. Dette kan føre til en brennende eller prikkende smerte, og det kan til slutt føre til nummenhet i skulderen.

Degenerasjon av platen materiale i nakken som en person aldre også fører til at platen for å stikke ut fra ryggraden og gjøre kontakt med nerver, forårsaker alvorlige nakke-og skuldersmerter.
senebetennelse

Nakke-og skuldersmerter kan også skyldes senebetennelse, som er en forverring av sener i skulder forårsaket av en gjentatt bevegelse over en lang periode. Dette er vanlig hos idrettsutøvere som gjør vanlige bevegelser over hodet, slik som tennisspillere eller baseball mugger.

I noen tilfeller kan nakke og skuldersmerter være et resultat av traumer fra en skulder forvridning eller brøt kragebeinet eller på overarmen.
Symptomer

Noen av de mer fremtredende symptomer på nakke og skulder skader bortsett fra smerte er en nummenhet i armen, en manglende evne til å flytte hodet fra side til side, en manglende evne til å se rett opp, en misfarging i huden rundt skulderen, og hevelse enten i skulder eller på undersiden av halsen.
Behandling

Ifølge Cleveland Clinic, er den beste måten å behandle mindre skulder og nakke smerter å ta en anti-inflammatorisk over-the-counter medisiner og deretter bruke en vekslende diett av varme og kulde til stedet som forårsaker smerten.

I tilfeller som involverer nerveskade eller noen andre mer alvorlig medisinsk tilstand, kan det være nødvendig å bruke kirurgiske teknikker for å lindre smerte og reparere eventuelle skader.


helse

· Hvordan øke gode kolesterolet HDL 
· Foot & Toe Pain 
· Non-Surgical vorte fjerning 
· Bates Method På Synet Improvement 
· Arbeidsrelaterte ryggsmerter 
· Tegn og symptomer på en gjær infeksjon hos menn 
· Gjødsel mangel symptomer i Corn
· Hvor kan personer med No Health Insurance Go? 
· Hva er årsakene til Fistel? 
· Genital vorte behandlinger for menn