Hva kan en tannlege gjøre for å fikse hull i tennene

Gaps kan oppstå i forsiden eller baksiden tenner;? Imidlertid hull i fortennene er en felles interesse for folk. Ofte, for syns skyld, folk ønsker fortennene hullene stengt. Tannleger kan fikse hullene i tennene med estetiske restaureringer. Identifikasjon

Et gap i tennene er en plass i mellom to eller flere påfølgende tenner. Hull i tennene generelt utgjør ingen grunn til bekymring, så lenge de ikke forstyrrer med tygging eller biting.
Fix

Gaps er oftest lukket med en finer eller en kompositt fylling kalles bonding. Dette kan gjøres ved en generell tannlege, eller en tannlege som spesialiserer seg på kosmetisk tannbehandling.
Effects

Fikse et gap kan forbedre ditt smil, men i mange tilfeller å fylle ut gapet krever fjerne noen av tannemaljen. Ifølge ADA, er dette tilfelle når du bruker en finer.
Skallfasetter

Tannlege oftest bruker skallfasetter å fikse hull i tennene, fordi de er naturlige og dekker fronten og sidene av tennene. Skallfasetter er tynne, shell-lignende gulvbelegg. De er tilpasset din tann naturlige farge.
Bonding

Bonding er en prosess der en tann-farget stoffet er brukt til de berørte tennene. Tannlegen vil forme bonding materialet til å passe konturene av tannen, fylle gapet.

helse

· Symptomer, diagnostikk Test og behandling for Lyme Disease 
· ALT DU TRENGER Å VITE OM brasiliansk hårfjerning 
· Hvordan behandle Plantar fasciitis og bli kvitt Heel Pain for Good 
· 2 Viktig miste vekt tips 
· Om Alzheimers Online Support Groups 
· Hvordan identifisere symptomer på avføringsmiddel misbruk 
· Full Body Scan & Safety 
· AIDS Conspiracy Theory 
· Standard behandling for Periampullary Cancer 
· Hvordan behandle Barnas Akutt Respiratory Distress Syndrome