Alvorlig Acid Reflux Symptomer

Alle symptomene på acid reflux sykdom er potensielt alvorlige. Ubehandlet acid reflux sykdom, eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), kan føre til irreversible skader på slimhinnen i spiserøret og til slutt kreftfaren. Gjenkjenne symptomene og erkjenne at de er seriøse er det første skritt mot å få effektiv behandling. Identifikasjon

Acid reflux sykdom er en tilstand der den nedre esophageal sphincter mellom spiserøret og magen ikke åpner og lukker seg ordentlig. Som et resultat, kan sure mageinnholdet inn igjen i spiserøret, potensielt forårsake alvorlige skader.
Misforståelser

Halsbrann to eller flere ganger per uke er den mest åpenbare symptom av acid reflux sykdom. Men i det som kalles "stille" acid reflux sykdom, trenger lider ikke oppleve en følelse av halsbrann, men tilstanden er bare en alvorlig.
Symptomer

Hyppig sår hals, tørr hoste, kronisk bronkitt, astma, problemer med å svelge og oppstøt er mulige symptomer på acid reflux sykdom som bør tas på alvor. Et annet symptom ofte ikke folk ofte glemmer å nevne til legen deres er en følelse av en klump i halsen, også kalt globus.
Effekter

Venstre ubehandlet, sure oppstøt kan forårsake alvorlige skader på spiserøret inkludert sår, en forstadier tilstand av esophageal fôr kalles Barretts spiserør og esophageal kreft.
Hensyn

Symptomer på acid reflux sykdom kan ikke være tilstrekkelig ivaretatt med syrenøytraliserende midler eller over-the-counter syre blokkere. Bare en lege kan riktig diagnose acid reflux sykdom, anbefaler riktig behandling, og sørg for at du ikke utvikler alvorlige eller livstruende komplikasjoner.

helse

· Sekundær Hypogonadisme Behandling 
· Hvordan behandle Leucoderma Med Naturmedisin 
· Hvordan Cut din egen krøllete hår 
· Selvhjelp Massasje behandling for en svulmende plate 
· Hva bør være gjennomsnittlig tenåring blodtrykk? 
· Hvordan forklare Anorexia til familie og venner 
· Øk sædkvalitet naturlig og sædkvalitet Supplements 
· Carotisar sykdom 
· Hva er Santyl salve ? 
· Hva gjør Cure Triphala?