Baby søvnvansker

De fleste foreldre, på et eller annet tidspunkt, vil ha problemer med å få sine barn til å sove. Mens det er noen søvn problemer å bekymre seg - søvnapné, for eksempel - andre er mer en plage. Søvnproblemer for babyen din kan forstyrre søvnen av de andre barna i huset så vel som voksne, så det er viktig å få dem under kontroll og få alle den søvnen de trenger - inkludert baby. Misforståelse

En stor misforståelse er at babyer er født til å sove gjennom natten. Vanligvis vil det ta opp til seks måneder for babyen til å sove gjennom natten på en jevnlig basis. Før det, er deres oppvåkninger ofte stimulert av behovet for å stå opp og spise. The National Sleep Foundation sier at 70 til 80 prosent av 9-måneder gamle babyer vil sove gjennom natten og at de andre er sannsynlig å nå den milepælen rundt et års alder. Det er slitsomt, men det er normalt for babyen å vekke å bli matet, skiftet og kost.
Hensyn

De fleste søvn problemer er ikke grunn til bekymring eller bekymring andre enn trøtthet føler deg som forelder. Imidlertid er søvnapné en farlig tilstand som bør overvåkes av babyens helsepersonell. Babyer med søvnapné er gjentatte ganger avbrutt under søvn. Det finnes ulike typer søvnapné, men den vanligste er sentral søvnapné, hvor hjernen ikke klarer å fortelle kroppen å puste. Det er mer vanlig hos premature babyer. Babyer med søvnapné vil slutte å puste mens han sov. Husk at alle babyer har uregelmessig og uberegnelig pustebevegelser - preemies spesielt. Spør legen din umiddelbart hvis du er bekymret for babyer puste mens han sover.

Time Frame

Babyer som er 3 til 6 måneder i alder kan være klar til å begynne å redusere nattlige feedings. Denne endringen i sine caloric behov kan ofte hjelpe dem begynner å sove i lengre biter av gangen. En baby denne alderen kan være klar til å sove i 5 til 6 timer, men er trolig ikke kommer til å være i stand til å sove 8 eller 9 timer.
Potensielle

Babies er stadig skiftende enkeltpersoner. Deres kalori og søvn behov endres drastisk og raskt som de vokser. Du kan oppleve at barnet sover tungt for 7 til 8 timer for flere måneder, bare for å bli vekket igjen i midten av natten. Stress påvirker spedbarn og at stressnivået - lære nye fysiske oppgaver og språk for eksempel - kan påvirke deres søvnmønster. Babyen kan gå gjennom flere faser av å sove og ikke sove før de bosette seg på et mønster som er bra for dem.
Forebygging /løsning

Ulike søvnproblemer vil kreve forskjellig løsninger, men følgende tips kan hjelpe deg og babyen i din søken etter mer søvn uansett hva problemet. Babyer trenger regelmessig dagtid og nattestid tidsplaner. Deres leggetid rutiner bør være forutsigbar og behagelig for barnet - lese en historie, synge en sang eller rock i gyngestolen. Sette en baby til å sove mens hun fortsatt er døsig i stedet for når hun er allerede sover vil hjelpe henne å bli en selv-smokk. Hvis du legger babyen ned når han er allerede sover, vil han ikke vet hvordan de skal hjelpe seg selv duppe av om han våkner om natten - he'll fullt vekke til "be" om hjelp

helse

· Om Massasje for Pain Relief 
· Hvordan lage vegetabilsk Wash 
· Trening hjelper med Anger Management For Kids 
· Har du noen gang vurdert å ha ditt eget phonesex Linje 
· Retninger for en Walker Caddy 
· Hva er Stage 1 Spondylolistese 
· Hvordan kan inflammatorisk tarmsykdom forebygges 
· Hvordan laste ned en gratis Exercise Chart 
· HLR & Lifeguard sertifisering 
· Leddgikt smerte og effektiv behandling for leddgikt Problemer