Om Infant forstoppelse

En av de vanligste spørsmålene foreldre spør barneleger er om å bekymre seg for sine babyens avføringsmønster. Er dette normalt? Bør barnet mitt ha mer skitne bleier enn dette? Skulle deres avføring se slik ut? Når er det et problem? Alle spørsmålene er egentlig om en ting; er dette normalt? Vanskeligheten er at det er et ganske bredt spekter av normal, slik at legen må finne ut litt grunnleggende informasjon til riktig svar på det spørsmålet. Identifikasjon

Først angir hva en forstoppelse problem i et spedbarn? Forstoppelse Billig vanligvis med to ting. Først sjeldne passasje av avføring betyr forstoppelse. Dernest er passering av hard, tørr avføring som ofte presenterer med smertefull eliminering også ansett for å være constipation.What er sjelden avføring i en baby? Gjennomsnittlig rekkevidde for en yngre barnet er mellom to og fire, med morsmelk passerer avføring oftere enn flaske-matet spedbarn. Gjennomsnittlig antall skitne bleier vil avta etter hvert som barnet vokser til pjokk år. De fleste barn vil utvikle en tidsplan alle sine egne at foreldre vil vokse til recognize.The andre tegn på forstoppelse er mer lett identifiserbare. En baby som har dannet småstein av avføring i bleien, som gråter og bøyer ben eller trekker dem opp mot magen og viser mye belastning mens avføring er mest sannsynlig lider av forstoppelse.
Hensyn

Forstoppelse er en svært vanlig tilstand med barn, kanskje opp til 10% lider av det. Men svært ofte er det et begrenset arrangement, bare forekommer på grunn av noen opprørt i kosten, tidsplan eller livsstil av child.If en ny mat har blitt introdusert i barnets kosthold før utbruddet av forstoppelse, som kunne meget sannsynlig være den skyldige. Derimot, hvis en vanlig mat har blitt hoppet nylig da forstoppelse starter, kanskje barnets system er å ha problemer med å tilpasse matens absence.Schedule endringer kan påvirke tarmene også. Dersom barnet ikke har vært å få til sengs, eller får naps til vanlig tid, eller måltid ganger har blitt endret i den tidsperioden som forstoppelse dukket opp, som kan ha vært årsaken til de problem.Sometimes, vil et barn har tørr avføring som er vanskelig å passere, og vil prøve å unngå avføring ved å forsinke så mye som mulig, fryktet smerten ved å eliminere hard avføring som bare forverrer problem.Another vanligste årsaken er rett og slett ikke får nok væskeinntak for å holde dem jevnlig.

Misforståelser

Velmenende venner og familiemedlemmer vil ofte være der for å gi uønsket råd at de er ganske positive gjerninger, fordi de gjorde det med barna sine , eller deres foreldre sverger til det eller så videre. Men noen ganger også ufarlige behandlinger kan være farlig for spedbarn, så aldri forsøke å behandle enhver medisinsk tilstand, selv en så vanlig som forstoppelse, uten å snakke med ditt barns physician.Some uinformerte folk vil insistere du bare gi barnet mineralolje eller klyster , som de som er to av de eldre metoder som vanligvis benyttes med voksne pasienter med forstoppelse. Imidlertid er ingen av de som vanligvis anbefalt av leger for spedbarn. Og anvendelse av en slik behandling kan føre til mer alvorlige problemer enn constipation.Another forslag kan være å gi barnet ufortynnet beskjære saft eller lignende. Dette kan være problematisk, avhengig av barnets alder og kosthold, og igjen, bør lege konsulteres før du gjør store endringer i barnets kosthold.
Forebygging /løsning

alltid søke legehjelp for et medisinsk problem med barnet ditt. Noen vanlige råd leger gir omfatte om forstoppelse økt feedings for morsmelk, eller supplere formel-matet babyer med par flasker vann. Avhengig av barnets alder og den nåværende kosthold, innføre noen juice kan anbefales. Hvis legen ser at barnet blir sikkerhetskopiert og kan føles solid materie i sin mage, ofte løsningen er å sette inn en glyserin stikkpille inn i barnets endetarm for å lette avføring. Ofte når ting kommer i bevegelse, holder de beveger seg, og det vil ikke fortsette å være en problem.If legen mistenker et problem med barnets fordøyelse av formelen sin, kan legen anbefale å prøve en annen type formel for å avhjelpe tilstanden. Igjen, la legen få vite før du bestemmer deg for å gjøre noen slike brå endringer i et spedbarn er diet.Finally, hvis barnet har en tendens til å bli forstoppet, se nøye for å være sikker på at problemet ikke er begynnelsen igjen og ta den anbefalte handlingen tidligere enn senere. Forstoppelse spesielt den typen som skaper avføring som er smertefullt vil skape en syklus av unngåelse og mer forstoppelse.
Warning

Sjelden forstoppelse er et tegn på en mer alvorlig problem . Det er en annen grunn til å alltid oppsøke lege når du merker et problem. En slik alvorlig problem kan bli Hirschsprung sykdom, en medfødt tilstand der visse nerveceller mangler fra tykktarmen. Andre symptomer inkluderer vanligvis være liten, oppkast og bånd-lignende avføring. Det er mer vanlig blant gutter og de med Downs Syndrome.Hypothyroidism kan også føre til forstoppelse, men dette er vanligvis diagnostisert kort tid etter fødselen fra nyfødt blod screening prosedyrer. Også forhold som påvirker nervesystemet, som for eksempel cerebral parese eller ryggmarg forholdene ofte har problemer med constipation.Certain medisiner kan føre til forstoppelse, så aldri overse denne muligheten hvis forstoppelse begynner snart etter begynner en ny medicine.Also, kan det være et tegn på følelsesmessig stress som stammer fra endringer i livsstil eller muligens enda abuse.Constipation i en nyfødt kan være alvorlig dersom barnet ikke har hatt avføring i løpet av de første 48 timene av livet, og en lege bør konsulteres immediately.Finally, forstoppelse som går ubehandlet kan føre til en påvirket tarmen. Tegn på dette er oppkast og tretthet og diaré som ikke er fullt tømme tarmen.

helse

· Sea Urchin Forgiftning 
· Alle typer kreft behandlinger kjenner dem 
· Amebiasis Life Cycle 
· Symptomer og Relief for naturlig lavt østrogen 
· 3 god medisinsk markedsføring ideer for Leger 
· Hva er Prill perler? 
· Hvordan få Hoste og Sniffles Go Away 
· Herpes Virus Cures 
· Sunne matvaner for Adolescents
· AIDS i Colombia