Tegn og symptomer på cøliaki i babyer

The National Digestive Diseases Information Clearinghouse beskriver cøliaki, en autoimmun tilstand, som en tilstand som påvirker tynntarmen der en person ikke kan fordøye mat som inneholder gluten. Gluten er proteinet som finnes i matvarer som hvete, rug og bygg. I tillegg til brød og kaker, gluten-holdige produkter inkluderer salat dressinger, supper, bearbeidet mat, medisiner, vitaminer og leppepomade, slik at folk med cøliaki må være forsiktige med alt som kommer i kontakt med munnen. Fordi denne tilstanden fører til malabsorpsjon, må mødre være i stand til å identifisere tegn og symptomer på cøliaki i babyer. Babyer mottakelige for cøliaki

Cøliaki er en autoimmun sykdom, ikke en gluten allergi, og babyer med en familiehistorie med cøliaki har en genetisk predisposisjon for sykdommen og bør overvåkes for tegn og symptomer . Ifølge universitetssykehusene Rainbow Babies & Children Hospital, i tillegg til en genetisk disposisjon, barn med Down syndrom, Turners syndrom og anemi har en større risiko for å utvikle cøliaki. Babyer som er flaske matet er mer sannsynlig at lider av cøliaki fordi mange formler inneholder hvete. Morsmelk ofte vise tegn og symptomer på cøliaki når de begynner å spise fast føde.
Diaré

En av de primære tegn og symptomer på cøliaki i babyer er kronisk diaré. Dette skjer fordi de er ute av stand til å absorbere næringsmidler som inneholder korn. Å overvåke hvorvidt babyer har cøliaki, bør foreldrene se hvor mye avføring de produserer etter en fôring. Hvis babyer erfaring diaré, bør foreldrene snakke med legene om endring av type baby formel de er fôring deres spedbarn. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, kan avføringen vises blek eller fet og avgir stygg lukt.
Magesmerter og oppblåsthet

Tegn og symptomer på cøliaki i babyer inkludere et mangfold av abdominal problemer, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Spedbarn kan oppleve magesmerter, oppblåsthet og oppkast etter inntak av formelen og barnemat som inneholder gluten produkter.
Vekst og vekt

Cøliaki i babyer kan påvirke deres vekst. Symptomer omfatter tynning bein, anemi, vekttap og hemmet vekst. Babies 'vekst påvirkes fordi de ikke kan absorbere næringsstoffer som fett, protein, vitaminer og mineraler. Foreldre bør søke lege hvis de merker at deres barn er å miste vekt og er svak eller sløv.
Irritasjon

Irritasjon er en som ikke er næringsmidler-relaterte symptom på cøliaki i babyer. Fordi de ikke får de næringsstoffene de trenger, eller opplever smerte, babyer er konstant irritert og gråter på grunn av sin fysiske tilstand. Foreldre bekymret for helsen til sine babyer trenger for å bringe dem til sin lege umiddelbart for å få en diagnose og motta nødvendig behandling.

helse

· Bivirkning av Stopping Depakote 
· Gas Mask Typer 
· Invisalign Vs. Bukseseler 
· Symptomer på høyt blodtrykk hos menn 
· Alkohol og stoff Screening Information 
· Hvordan Disiplin en fire år gammelt barn 
· Meal Ideer for Type 2 Diabetes 
· Hvor mye Curcumin bør du bruke for hjertet helse? 
· Prostate Cancer Screening-Hva du trenger å vite 
· Hvordan lage Herbal Eye Puter