Hjem rettsmidler for spedbarn reflux

Gastrointestinal refluks (GER) er den bakover flyt av mat eller drikke fra magen tilbake til spiserøret. Det er vanlig hos nyfødte og forekommer vanligvis i to tredjedeler av spedbarn. Enten du endre barnets kosthold eller hennes søvnmønster, eller du ty til å kjøpe en stol som bidrar til å lindre mage press, kan spedbarn GER reduseres uten behov for medisinering. Feedings

Studier har vist at selv om alle babyer opplever reflux, de som ammes er mindre sannsynlighet for å oppleve GER så ofte. Sikre at barnet har riktig nippel for hennes flasker (som strømmen av brystvorten endringene med en babyens utvikling). Flasken emballasje inneholder alder informasjon.

Formel matet babyer, kan du kutte ned på GER ved å kjøpe spesialdesignet formel som bryter ned whey partiklene til en finere pulver løsningen slik at den fordøyer lettere i babyens mage . Similac, Enfamil og andre store baby formel leverandører alle gjøre delvis brutt ned whey protein formel for babyer som har reflux. Prøv forskjellige typer til du finner formelen som fungerer for din baby.
Sleep Positioning

I 2003 innførte den amerikanske Academy of Pediatrics på "Back to Sleep"-kampanjen for spedbarn i et forsøk på å øke bevisstheten om helserisikoen forbundet med å sove i mageleie (mage sove). Mens det er tryggere for et spedbarn til å sove på ryggen (kutte ned på risikoen for Sudden Infant Death Syndrome), hjelper utsatt posisjon kutte ned på spedbarn reflux. Trekk eventuelt søvn posisjonering for å bidra til å gi barnet mer mage sove tid, men alltid se barnet mens han er på magen.
Chalasia Chair

chalasia stol er en spesialdesignet stol for spedbarn som lider av gastrointestinal refluks. Stolen kan være tilbøyelig til forskjellige stillinger for å avlaste trykket fra et barns magen og spiserøret områder. Spør ditt barns barnelege om innhenting og bruk av en chalasia stol for spedbarn å behandle henne reflux hjemme.

helse

· Hvordan beregne en anbefalt daglig Intake
· Austin tannimplantater er den beste 
· Hvordan ta vare på deg selv når du er syk 
· Erverve Multippel sklerose hjelp fra en utdannet kiropraktor 
· Hvordan erstatte en tre nederste skuffen Runner
· Hvordan behandle en Karbunkel 
· Ødelagte blodkar i øynene Symptomer 
· Hva er et Root Canal & Crown? 
· Må Little Rock Fettsuging tenkes å være et alternativ for å slippe pund? 
· Bygg A Natural Eksem Diet