Bivirkninger av Depo Prevera

Depo Provera er et hormon injeksjon form for prevensjon gitt til gravide kvinner. Depo Provera bidrar til å forhindre graviditet i tre måneder eller lenger. Noen kvinner kan få bivirkninger på grunn av den høye mengde progesteron som brukes i injeksjon. Helserisiko

Noen av helserisiko involvert med Depo Provera omfatter "tap av beintetthet som resulterer i en økt risiko for osteoporose" i henhold til den feministiske kvinner Health Center. Som med alle legemidler, kan noen kvinner oppleve en allergisk reaksjon, og kvinner som blir gravide mens på Depo Provera er i faresonen for prematur fødsel.
Bivirkninger

Vektøkning oppstår hos 70 prosent av kvinner som bruker Depo Provera. Tunge og uregelmessige blødninger, samt ingen blødning i det hele tatt, er blitt rapportert av noen kvinner. Andre kvinner har rapportert hodepine, humørsvingninger, nervøsitet, hetetokter, nedsatt sexlyst, kviser, rygg smerter, tap av hår og ømhet i brystene.
Drug Interactions

p Som med alle legemidler, bør du fortelle legen din hvis du tar noen medisiner, foreskrevet eller ikke. Legen din vil gi deg beskjed hvis det er noen risiko for legemiddelinteraksjoner som kan redusere effekten av Depo Provera.
Ulemper

En av de største ulempene til Depo Provera er det faktum at kvinner har rapportert en forsinkelse på seks til 18 måneder og lengre for hormoner for å gå tilbake til det normale. Dette fører til en alvorlig forsinkelse i fruktbarhet, noe som betyr at det kan ta lengre tid for kvinner å bli gravid en gang kommer ut av Depo Provera.
Hensyn

La legen vite om du har en historie med helseproblemer, vaginal blødning eller mistenker at du kan være gravid. La legen vite om du har "leversykdom, galleblæren sykdom eller en historie med depresjon," sier den feministiske kvinner Health Center.

helse

· Hvordan du kan redusere risikoen for å brenne arr 
· Mat å spise for High Cholesterol
· Bruker for Neem Extract
· The Healing Power Of Red Pepper Også kjent som Capsicum 
· Nutritional Healing for MRSA 
· Tegn og symptomer på dehydrering hos voksne 
· Forskjellen mellom Loestrin & Loestrin 24 
· Hva fører til magesår? 
· Hvordan utvikle en omfattende Independent Living Skills Plan 
· Symptomer på en stress-relaterte sår