Klorering System for hydrogensulfid fjerning

Når man drikker vann smaker som foul egg og badevannet lukter dårlig, eller når tøyet er farget, så oddsen er at vannet er besudlet med hydrogensulfid (H2S). Så lite som en 1,0 del per million (ppm) fortynning av hydrogensulfid i vannet gjør det odoriferous, etsende og flekkete. Hva er hydrogensulfid?

Hydrogensulfid er en gassformig biprodukt av vannbaserte svovel bakterier som strømmer på svovel fra råtnende planter og dyr i miljøet. Den kan også være dannet av magnesium stenger som produsentene sette inn i varmtvannsberederen for å forhindre korrosjon varmtvannsberederen. Det svovel som er oppløst i vannet kan deretter reagere med magnesium stang for å danne hydrogensulfid. Skifte magnesium stang med en aluminium vil hindre dannelsen av hydrogensulfid, men kan også føre til at produsentens garanti. Vanligvis er imidlertid klorering den foretrukne metode for å fjerne hydrogensulfid fra drikkevann.
Kloreringsprosesstrinn

Når hydrogensulfid er funnet i brønnvann, tilsetning av vanlige klorin kan være tilstrekkelig for å løse problemet. Eventuelle gule svovelpartikler som gjenstår etter hydrogensulfidet er fjernet kan filtreres ut av vannet system med en enkel sand eller aggregat som filter. Med jevne filteret må være tilbake-spylt for å fjerne den innfangede svovelpartikler.

Vannforsyninger hvor pH-verdien er mellom 6,0 og 8,0, er den foretrukne fremgangsmåte for kontinuerlig klorering administrert i kommersiell hjem vannbehandling systemer som natriumhypokloritt. Det vil reagere med sulfid, hydrogensulfid og bisulfide å danne kjemiske forbindelser som ikke vil foul drikkevann og føre det til å lukte og smake dårlig. Ifølge Mike Miller og Karen Mancl fra Ohio State University, er den anbefalte dosering regelmessig 2,0 milligram per liter (mg /l) av klor for hver 1,0 mg /l av hydrogensulfid. Med denne fremgangsmåten klor tilsettes til vannet før den kommer inn i behandlingssystemet er blandetanken. En gang i tanken, må vannet forblir i kontakt med klor i minst 20 minutter, hvoretter det ble filtrert av aktivert karbon for å fjerne suspendert svovel og overskudd av klor.

James R. chastain, Jr , PhD, PE, MPH, en Diplomate av American Academy of Environmental Engineers, danner påpeker at oksidasjon av hydrogensulfid må utføres nøye siden prosessen elementært svovel som, hvis den ikke fjernet riktig med filtrering vil tillate reformasjon av hydrogensulfid .

Kommersielt tilgjengelige klorering systemer er tilgjengelig som pellet-slipp-avdelinger eller som væske-kjemiske fôringsanlegg som ordner sin klor automatisk.

Når andre forurensninger som jern eller høye nivåer av mineraler er også oppløst i vann, kan klorering prosessen må bli utvidet med lufting og mangan greensand eller katalytisk kullfilter.

Referanser
  " Hydrogensulfid i drikkevann "av Mike Miller og Karen Mancl, Ohio State University
 " hydrogensulfid i Water Systems: Hva er som lukter "? av James R. Chastain, Jr, PhD, PE, MPH
Resources
  Filtronics.com

helse

· Hva er lav-fett oster i South Beach Diet? 
· Slik holder Tannkrem på Electric Toothbrushes
· Hva er teorien bak Refleksologi? 
· PMDD Diagnose 
· Hva er egentlig Bihulebetennelse? 
· Hvordan overleve i Eye of the Storm 
· Heat Stroke Recovery 
· Slitasjegikt Et Joint Disorder 
· Hvordan forebygge kreft hos kvinner 
· Behandling for myelodysplastisk syndrom