Helserisiko av kylling gjødsel

Ifølge Environmental Health News, produserer fjærfe industrien opp til 26 millioner tonn kylling gjødsel hvert år i USA alene. Mye av at husdyrgjødsel blir brukt som gjødsel, og det er ingen krav til gjødsel for å bli undersøkt eller behandlet før den er brukt på åkrene. Betydning

I tillegg til å brukes på gårder, noen amerikanske storfebønder fôring deres storfe kylling gjødsel. Grunnen til dette er fordi kylling gjødsel blandet med husdyr fôret er billigere enn å bruke høy og korn. Dessverre kan resirkulering kylling avfall og mate det til storfe være usikre.
Warning

Kylling gjødsel kan utgjøre ulike risikoer for menneskers helse. Gjødsla inneholder salmonellabakterier, og inneholder også campylobacteria. Begge disse bakteriene kan gjøre en person syk.
Paulsen Hazards Tilstede i gjødsel

inkluderer Noen andre helsefarer som finnes i kylling gjødsel innvollsparasitter og rester igjen over veterinære legemidler. Giftige metaller som bly, arsen og kadmium er også tilstede i gjødselen.
Hensyn

en antibiotika-resistente bakterier er også funnet i kylling gjødsel. Bakteriene kalles stafylokokker og enterokokker. Når disse bakteriene påvirker mat eller vann tilførsel av mennesker, kan den infisere den fordøyelsessystem av mennesker.
Air Pollution

Energy Justice Network sier at en annen bekymring som involverer kylling gjødsel er luftforurensning gjødselen kan forårsake. Når husdyrgjødsel er brent på fjærkre, er giftstoffer som er tilstede i gjødselen ut i luften i form av giftige utslipp til luft og giftig aske.

helse

· Houston Mesothelioma Advokat (Texas Mesothelioma Advokat) Anbefales på det ster…
· Sukker Jente satt av en ny tråd for helse, lav GI Achievement Fashion A New Lif…
· Hvordan Kast Dental Traps
· Hvordan gjenkjenne de psykologiske tegn på anoreksi 
· Les vurderingene før utnevne en tannlege for å ta vare på tannhelsepersonell …
· Kan du drikker alkohol mens på antibiotika? 
· Hvordan bruke kosttilskudd med South Beach Diet 
· Skadelige bivirkninger av astmainhalatorer 
· Foods til Aid Konsentrasjon & Focus
· Koronar & lungearterie Disease