Sikkerhet for Nonstick Pans

Nonstick kokekar er vanlig og praktisk. Mest nonstick kokekar bruker PTFE eller fluorpolymerprodusentene formuleringer som er forbindelser som brukes på metall panner og gryter. Bakeutstyr bruker vanligvis silisium-baserte nonstick belegg. Disse belegg ikke lett bånd med andre stoffer og lage en glatt platetoppen. Det er dokumentert at ved oppvarming til meget høye temperaturer, noen nonstick belegg slipper en kjemisk som forårsaker influensa-lignende symptomer hos mennesker og kan være dødelig for fugler. Identifikasjon

Nonstick belegg påføres til kokekar for å hindre stikker og la kokker til å bruke mindre olje eller fett i forberedelse. Ifølge Kjøkkenutstyr Manufacturers Association, er nonstick kokekar den vanligste typen kjøpt. Fordi dette kokekar er nyttige lav-fett forberedelser, har det blitt solgt som en trygg matlaging alternativ for de som ønsker å redusere fett i kosten.
Typer
p Det er to typer nonstick kokekar. Silisium kokekar benyttes for baking og er ikke ansett som sikker for matlaging metoder hvor overflaten kommer i direkte kontakt med varmeelementet. PTFE formuleringer, som inkluderer Dupont varemerkebeskyttet produkt Teflon, blir brukt til gryter og panner brukes på komfyren toppen.

Advarsler

Tyder på at nonstick kokekar kan avgi skadelige gasser ved oppvarming ved en meget høy temperatur. PTFE nonstick belegg inneholder et kjemikalie som kalles perfluoroktanylsyre (PFOA), som ser ut til å føre til røyk som kan gjøre folk syke og drepe kjæledyr fugler hvis de er i nærheten av et lukket kjøkken området. Dette skjer bare når pannen varmes opp til en temperatur som er høyere enn 550 grader.
Expert Insight

Dupont bemerker at verken Food and Drug Administration (FDA) eller Environmental Protection Agency har utstedt advarsler om at Teflon er usikre, og Dupont sier at Teflon er trygt for konvensjonell kjøkkenbruk. Den Kjøkkenutstyr Produserer Association bemerker at FDA ikke "test, bekrefter eller på annen måte godkjenne eventuelle belegg på ikke-kommersiell hvitevarer produkter." Den anbefaler at forbrukerne være forsiktige om noen nonstick kokekar produkt som hevder å være "FDA godkjent." Den Kjøkkenutstyr Manufacturers Association sier også at kjæledyr fugler bør holdes borte fra kjøkken, spesielt når det er varmt nonstick kokekar blir brukt. Eating Well anbefaler å unngå bruk av nonstick kokekar ved temperaturer over 550 grader.
Forebygging /løsning

Mest nonstick kokekar kommer med informasjon om hvordan du bruker det, og riktig temperatur for sikker bruk. Følg disse anbefalingene. Også, følg instruksjonene på rengjøring og redskap bruker for å unngå å skade nonstick overflaten. Hvis overflaten blir ripete eller begynner å flasse, vil den miste sin nonstick kvalitet og materialet kan ende opp i mat. Når dette skjer, er kokekaret ikke lenger trygt å bruke.

helse

· Sunt kosthold å krympe fibroids 
· Nettopp Hva Task vil gjøre A Light Oncology Medical Professional oppnå? 
· Long-Term Effekter av kjemoterapi på immunsystemet 
· Acid Reflux Natural Cures 
· Nevrokognitive senskader av kjemoterapi 
· Hvilke programmer Krever OSHA å være skrevet? 
· Mat for å lindre halsbrann 
· Hjem Rettsmidler For Arteriosclerosis og behandling 
· Slik fjerner en Innsydd Tick 
· Typer Casein