Hva er farene ved Gjenbruk av styrofoam kopper ?

Av hensyn til resirkulering , er det fristende å gjenbruke langvarig plastmaterialer , som polystyren kopper som er kjent som styrofoam kopper . Forskere og miljøvernere advarer om at slik gjenbruk har farer. Bakteriell forurensning

I sitt paper " Gjenbruk Food Packaging ... Er det trygt? " , M. Susan Brewer ved University of Illinois i Urbana - Champaign påpeker at ekspandert polystyren skum , som styrofoam , er porøs. Materialet har luftrommene der mat kan bli fanget og mikroorganismer kan vokse .
Giftige kjemikalier

Ifølge Earth Resource Foundation , giftige kjemikalier igle ut av styrofoam og inn maten den inneholder . Oppvarming matvarer i dette materiale, spesielt i en mikrobølgeovn , forsterker problemet og kan slippe kjemikalier, for eksempel styren og benzen , som er kjent for menneskers helse og reproduktive farer . Varm mat , alkohol , oljer og enkelte sure matvarer bryte ned styren , et kreftfremkallende stoff og nervegift , noe som gjør det lettere å bli absorbert inn i blodstrømmen.
Interaksjoner

Drinker som te med sitron , kaffe med fløte og fruktjuice kan frigi styren fra styrofoam. I nærvær av varme, materialer som inneholder vitamin A spaltes for å frigi toluen , et stoff som ytterligere kan degradere styrofoam. En kopp som brukes for gulrot juice , for eksempel , kunne forlate mikroskopiske spor som vil samhandle med varm kaffe i en senere gjenbruk .

helse

· L cystein som en Hangover Cure 
· Kan dårlig periode Kramper behandles med hjem rettsmidler? 
· Pleural Mesothelioma Treatment 
· Enkleste måten å Detox 
· Hvordan forhindre håravfall hos postmenopausale kvinner 
· Hallux valgus Comfort & Prevention 
· Slik håndterer Koffein-Tilbaketrekking Migrene 
· 3 god medisinsk markedsføring ideer for Leger 
· Typer av kolitt 
· Risikoen ved å kjøpe billig medisin Online