Endotoksiner Protocol

endotoksiner er små, bakterielle molekyler. De er vanligvis funnet på laboratorieutstyr og kjemiske stoffer. Deres tilstedeværelse forurenser lab cellekulturer, eksperimentere resultater og medisiner for intern bruk, og kan føre til feber hos mennesker. Laboratory protokoller som mål å hindre endotoksiner forurensning. Forurensning

Lab materialer som kjemiske reagenser og buffere er en endotoksiner kilde. Disse bør testes for endotoksiner ved hjelp av Food and Drug Administration (FDA) bakteriell endotoksiner test.

Vann er en annen kilde til endotoksiner. Destillasjon er en effektiv metode for å fjerne forurensningene. Folks hender er en annen kilde, og derfor bør latekshansker brukes ved håndtering både vann og lab utstyr
Rengjøring Laboratorium utstyr
p Som endotoksiner holder seg stabile når de utsettes for høy. temperaturer, gjør de normale sterilisering metoder ikke fungerer. Endotoksiner er også hydrofobe. Dette betyr at molekylene er tiltrukket til overflaten av andre hydrofobe materialer, slik som plast, som en masse av laboratorie-utstyr er laget av. FDA anbefaler å bruke tørr varme sterilisering ved høye temperaturer. Forskning viser at oppvarming glass utstyr ved 250 grader C i 45 minutter er effektiv.

Endotoksiner Levels

Det er ikke mulig å fjerne alle endotoksiner i løpet av narkotika -produksjon prosess. Produsentene må teste legemidler for endotoksiner nivåer, og disse må samsvare med FDA retningslinjer. For eksempel har sterilt vann en grense på 0,25 endotoksiner Units (EU), og cyancobalamin injeksjoner (vitamin B12) har en grense på 350EU per milliliter (ml) av produktet.

helse

· Fjern Stretch Marks The Best Behandlinger Revealed 
· Hvordan Rehabilitering Etter Knee Replacement 
· Hvordan takle ustabil angina 
· Hvordan gjenkjenne symptomer på Guillain-Barre syndrom 
· Symptomer på en migrene hos unge jenter 
· Holistisk rettsmidler for depresjon 
· Hvordan finne en bord-sertifisert Generell barnelege 
· Vet om Eye Care Tips 
· Hva er bivirkningene av Vitiam B12 Shots? 
· Lyme Flått i New York State