Typer av Tornado Skade

Tornadoes er voldelige, uforutsigbare windstorms der vind kan nå opp til 225 mph og ødelegge de områdene der de passerer. Tornadoer er vanlig i det sentrale USA, i et stort område øst for Rocky Mountains og nord for Mexicogolfen kjent som Tornado Alley. Mange farer er forbundet med tornadoer, både på kort og lang sikt, og noen fanget i en tornado bør søke ly under bakken eller i et konkret rom borte fra vinduer til stormen har passert. Vind Damage

De sterke vindene stede under en tornado kan rykke trær og nivå bygninger. Plutselige endringer i lufttrykket på grunn av styrken av å flytte luftstrømmer kan knuse vinduer og stress strukturer som boliger og låver når bygningen utvider eller kontrakter. En tornado kan rive taket eller hele historier fra en bygning når den passerer. Tornado-styrke vind kan også føre til telefon, strøm og andre verktøy linjer å bryte og falle.
Damage Fra Debris

Flying rusk kan ødelegge eiendom og med drepe mennesker under en tornado. Selv små gjenstander som for eksempel småstein eller halm kan trenge mye større gjenstander når fart gjennom luften, skade bygninger, biler og andre strukturer.

Kollisjoner i høy fart og Impacts

En person, dyr eller objekt kan feies gjennom luften eller over betydelige avstander langs bakken etter tornado vinder. Når fanget i disse vindene, er en kollisjon med stillestående objekter eller bakken ikke bare sannsynlig, men potensielt dødelig.
Long-Term Damage

Selv etter en tornado har passert, det er farer i dens kjølvann. Nedskutte kraftledninger kan utgjøre alvorlig risiko for elektrisk sjokk og død. Broer og annen infrastruktur kan bli trette og vind skade eller rusk, og bygningene kan være utrygt å gå inn for de samme grunner.

helse

· The History of Service Dogs 
· Smell & Tegn på en Stroke 
· Hemmeligheter til vekttap 
· Hva skal jeg gjøre med Ereksjonsproblemer 
· Hvordan ikke glemme hvor du parkerte 
· Hvordan bruke Dental verktøy hjemme for å fjerne plakk 
· Kronisk betennelse i halsen 
· Fysiske symptomer på IBS 
· OSHA Dental Krav 
· Natural Herbal Native American Hair Wash Oppskrift