Liste over Hazmat Materials

Farlige materialer, også kjent som "hazmat," er produkter (ofte avfall) som inneholder kjemikalier som, ifølge Federal Emergency Management Agency, kan føre til "død, alvorlig personskade, langvarige helseeffekter, og skader på bygninger, boliger og annen eiendom. " Følgende er en liste over noen av de materialer som faller inn under denne kategorien. Mercury

Kvikksølv er en elementær materiale som kan finnes i en rekke produkter. Noen av de mest brukte produkter som inneholder kvikksølv er termometre og fluorescerende lyspærer. Kosmetikk som mascara også inneholde noe av dette element. Selv om disse elementene er trygt å bruke, kan noen innånding, svelging eller generell overeksponering bevise giftig.
Fuels

De fleste drivstoff anses farlige materialer. Dette inkluderer både drivstoff for biler (bensin og diesel) og brensel til oppvarming og matlaging (propan og parafin). Ikke bare er disse brukte væsker ekstremt brannfarlige, men noen inntak av dem kan være dødelig. Det er derfor det er viktig å avhende noen leftover drivstoff.

Aerosoler

I de siste 20 årene har aerosoler vist seg å være dårlig for miljøet, men de kan også bestå ganske skadelig for menneskekroppen. Dersom aerosolspray inhaleres, kan det være giftig, og forårsake skade på hjernen og immunsystemet. Aerosolbeholderen også, hvis ikke avhendes på riktig måte, kan skape giftig jord og vann.
Plantevernmidler

Plantevernmidler, ligner aerosoler, er industri /forbruker materialer som har vært ansett som farlig. Av natur er plantevernmidler ment å påføre skade på levende ting. Selv om de er brukt til å drepe insekter og smågnagere, de som arbeider med store mengder plantevernmidler er i faresonen. Hvis for mye plantevernmiddel brukes på mat, så forbrukerne er i fare også.
Butan

Butan er svært brennbar kjemisk forbindelse gass som brukes til drivstoff mange elementer, fra matlaging ovner til sigarettennere. Det er også brukt som kuldemedium i klimaanlegg og andre apparater. Ved innånding, er butan svært giftig, forårsaker alt fra kvalme til døden.
Airbag Inflators

Selv om kollisjonsputer er designet for å redde liv, i noen eldre biler, kjemikalier brukes for å blåse opp posene er ekstremt giftig - nærmere bestemt, natriumazid. Enhver inntak kan føre til umiddelbar kvalme og oppkast og en risiko for død med lungesvikt. Selv om disse typer kollisjonsputer er faset ut, er de som fortsatt anses farlige materialer.

helse

· Rus er Curse til mennesker 
· Denver Massage 
· Hvordan behandle hypoglykemi 
· Recovery Time for brokk kirurgi 
· Hva er behandlingen for en Trakk lysken muskler? 
· Hvordan redusere sannsynligheten for en genital vorte Breakout
· Hvordan øke Ferritin 
· Hvordan Sammenlign Medicare helseplaner 
· Jaw Problemer Symptomer 
· Rask lindring av hodepine