Hvordan takle Rotator Cuff Kirurgi

Rotator cuff skader er en av de vanligste typene av skulder skader, og kan noen ganger krever kirurgi. Vanligvis kan rotatorcuffen operasjon utføres av en artroskopisk prosedyre, en av de minst invasive typer operasjoner. Dette bidrar til å redusere healing tid, og reduserer traumer kroppen må gå gjennom i løpet surgery.Coping med rotator cuff kirurgi kan være tøff, spesielt hvis det er en første operasjon, eller hvis det er komplikasjoner. Smertestillende medikamenter kan være nyttig i utgangspunktet, men trening og rehabilitering er nødvendig for full gjenoppretting. Du trenger
Smerte medisiner
Ice eller kalde omslag
Arm slynge
Vis flere instruksjoner
en

ta smertestillende medikamenter som foreskrevet av lege. Dette vil bidra til å holde smertene og hevelsen ned mens skulderen kompleks utgangspunktet begynner å gro. Leger vanligvis foreskrive Tylenol sammen med en smertestillende for å bidra til å redusere betennelse i det kirurgiske området.
2

Hold armen stabilisert seg i en slynge, og prop armen opp etter behov. Noen ganger er det bidrar til å sove oppreist, i stedet for å ligge flatt i en seng. Dette vil holde armen i en nøytral posisjon, og la skulderen til å helbrede komfortabelt.
3

Påfør en ispose til det kirurgiske området annenhver time i 20 minutter om gangen. Dette bidrar også til å redusere hevelse og gjør pasienten mer komfortabel.
4

Support armen så mye som mulig mens du dusjer, eller utføre andre oppgaver når seilet er ikke på armen. Hold arm og skulder støttet til lege eller fysioterapeut kan du gjenvinne normal bevegelse uten støtte.
5

Arbeid med en fysioterapeut i løpet av den første uken etter rotator cuff kirurgi, eller som legen din foreskriver. Den fysiske terapeut vil hjelpe gjenvinne normal bevegelse i armen på en sikker måte, slik at du ikke trekke eller rive noe i skulderen.

helse

· Hvordan finne en god Tae Kwon Do Dojang 
· Hvordan få bedre søvn uten medisiner 
· Avansert Lyme sykdom Symptomer 
· Enkle løsninger for Acid Reflux 
· Hva er behovet for en kosmetisk tannlege? 
· Om AAMI Standards 
· Hvordan snakke med foreldrene dine om brystkreft styrking 
· Noen gode grunner til å bruke The Best Anti-aging Eye Cream 
· A Food Safety Checklist 
· Informasjon om Acid Reflux Med gass Resepter