Forskning på Color Theory

De grunnleggende prinsippene for hvor fargene kommer fra og hvordan de samhandler ofte lært i løpet av de første årene av utdanningen. I en verden full av farger, tilbyr fargelære en måte å bringe de mest gledelige nyanser og farger til omtrent alt. Forskning på fargelære er å bringe ideer om farger til bruk i virksomheten og arkitektur. Imidlertid utgjør den digitale tidsalderen noen nye problemer som ytterligere fargelære forskning må jobbe rundt. Historie

Mens bruken av farger går tilbake til de tidligste formene for mannen, gjorde vitenskapen ikke riktig forstå fargelære inntil midten av 1600-tallet. I 1672 publiserte Isaac Newton sin forskning på teorien om egenskapene til lys, nemlig at lys inneholder alle kjente farger. Dominerende teoriene før Newton mente at fargene kom fra en blanding av svart og hvitt, ifølge WebExhibits.
Funksjon

Color teori eksisterer for å fortelle oss hvordan fargene fungerer sammen og å bringe harmoni til fysisk utseende. Det menneskelige sinn streber etter mønstre og organisasjon, hevder ColorMatters.org. Ting som ikke er behagelig, verken for tørt eller altfor kaotisk, blir avvist av sinnet. Forske på effekten av farge har også anvendelse utenfor maleri på områder som markedsføring og design.
Betydning

Forskning på hvordan farger samhandler ikke bare produserer mer fornøyelige ordninger, men mange tror at fargen er den viktigste faktoren i virksomheten. En studie utført av sekretæren for Seoul International Color Expo 2004 fant 84,7 av mennesker valgte farge som den viktigste faktoren når de bestemmer seg for et kjøp. Dette er spesielt viktig for in-store innkjøp der et produkt ofte har lite tid til å gjøre inntrykk. Forskning på fargelære kan gi bedriften en fordel fremfor konkurrentene og tiltrekke seg flere kunder.
Studiesteder og forskningsdepartementet Color Theory

voksende anvendelser av fargelære har motivert høyskoler å tilby flere klasser dedikert utelukkende til fargelære. California har flest alternativer for steder til studier og forskning fargelære i USA, ifølge Jill Morton database over fargelære klasser. Hvis du har planer om å delta på en kunstskole, regner med å bruke $ 50,000 til $ 70,000, og opp til $ 180 000 for å få de beste skolene, ifølge Cathy Sivak av ArtSchools.com.
Potential

Future fargelære forskning må finne en måte å innlemme tradisjonell teori med datamaskiner og de begrensninger og middels på dataskjermen. Digitale farger har færre dimensjoner og mindre variasjon enn fysisk malte farger, i henhold til "Moderne Color Theory og bruk" av Steven Bleicher. Artister tradisjonelt hånd-blande sine farger. Programmer som Photoshop krever at du velger pre-programmerte farger. Dessuten er den digitale medium flat og kan ikke tilby de samme teksturer av en ekte maleri eller stoff.

helse

· Årsakene til Spinal Injury 
· Argumenter for og imot ved å bruke en tørr badstue 
· Fire måter å forhindre Mat Spoilage
· Viktigheten av en Body Lift Surgery 
· Mold Svelging Behandlinger 
· Reflux Pain 
· Hvordan behandle gallestein med alternative løsninger 
· Teeth Whitening Fordeler og ulemper 
· Hva er Vestibular neuronitis? 
· Panikkanfall Har du Panic Disorder? Her er en liste over symptomer og forklaring…