Hva er Illumatherapy Lighting?

Illumatherapy belysning er forskjellige fargede lysene som er installert i et badekar. Dens terapeutiske egenskaper er i tråd med fargeterapi eller chromatherapy hvor fargen antas å påvirke humør og fysisk og emosjonell energi av faget. Hva er Ilumatherapy Lighting?

Illumatherapy belysning er forskjellig farget belysning som er satt sammen i et badekar for å fremheve en spesiell stemning og følelse ved å bruke bestemt farge.
Formål av Illumatherapy Lighting

Forskjellige fargede lysene har forskjellige bølgelengder. Det antas at forskjellige farger har forskjellige psykologiske og terapeutiske effekter på humør og energi av en person.
Effekten av Illumatherapy Lighting

Tilsynelatende, når en bestemt farget lys blir absorbert inn i en levende organisme, det påvirker hormonnivået, som påvirker den følelsesmessige og fysiske tilstand vurderes.
Color Therapy eller Chromatherapy

Color er antatt å ha vibrasjonen helbredende modalitet egenskaper. En farge terapeut tilfører farge og lys inn i visse områder av kroppen som angivelig mangler i energi, for eksempel fysiske, mentale, følelsesmessige eller åndelige.
Chromatherapy Wheel

chromatherapy hjulet sier at grønn støtter balanse, harmoni og kjærlighet. Blå støtter ro, sannhet og hengivenhet. Gul støtter humor, intellekt og kreativitet. Orange støtter produktivitet, glede og optimisme. Red støtter fysisk energi, vitalitet og stabilitet. Purple støtter fantasi, meditasjon og intuisjon.

helse

· Hva å sette på en Medical Alert Armbånd 
· Hvordan gjøre livet enklere Etter Shoulder kirurgi 
· Hvordan finne familien som Donerte ditt barns Organ 
· Suppe Slanking 
· Hvordan bruke Herbal formler for Hepatitt C 
· Er du jobber for hardt? 
· Hvordan behandle Unge rusmisbrukere 
· LDL Foods Unngå 
· Coyne interaksjonen Theory of Depression 
· Fibromyalgi og aminosyrer