Candida Detox Diet

Candida er en sopp som normalt lever i sunn balanse med andre bakterier og gjær i kroppen, men visse forhold skaper en overvekst, forårsaker en infeksjon kjent som candidiasis. Å drepe overvekst og gjenopprette kroppen til en sunn bakteriell balanse, er en detox program som brukes. Betydning

Milde tilfeller kan bruke urtete. Pau d'arco og kløver te har en bitter smak, men inneholder gunstige antibakterielle og soppdrepende midler, så bruker urte søtningsmiddel Stevia hjelper med smaken. Kombucha te øker energi og forbedrer immunforsvaret mens detoxing.
Solution

Herbal produkter må tas for å drepe candidiasis. Produktene er tilgjengelig på en helse-mat butikk for vedvarende eller resistente stammer. Candistroy, et produkt av natren, kommer i en boks med to deler. Del en er morderen, og del to er den probiotiske. AF (soppdrepende), et produkt fra regn-tree.com, er et sterkere produkt, men du må kjøpe en ekstra leve probiotiske å gå med den.
Funksjon

Ikke spis noe som inneholder sukker, gjær og eddik, inkludert sukker, mais sirup, hvitt brød og andre hvitt mel produkter, brus, ready-to-eat frokostblandinger og alle de søte, fete snack matvarer, bearbeidet og forberedt junk matvarer som har hydrogenert eller delvis hydrogenert fett, med konditorfarge og tilsetningsstoffer. Ingen alderen oster, alkohol, bakevarer, sjokolade, tørket frukt, fermentert mat, korn som inneholder gluten (hvete, havre, rug og bygg), skinke, honning, mutter Butters, pickles, poteter, rå sopp, soyasaus, spirer og eddik .

Spis frisk eller dampede grønnsaker, alle slags fisk (ikke stekt) og glutenfrie korn som korte korn brun ris. Candida trives i en sukkerholdig miljø, så et kosthold bør være lav på karbohydrater, og inneholder ingen gjær produkter eller sukker i enhver form, eller noe som blir til sukker i kroppen.
Warning

Noen av de mulige die-off symptomer du kan oppleve i løpet av avgiftning er ekstrem trøtthet den første uken, hodepine, kvalme, hjerne tåke, svimmelhet, sukker krav og mindre hud kviser. Symptomer er gode, det betyr at du er detoxing
Expert Insight

Avføring bør være to til fire ganger om dagen for å eliminere dø av.. Svette med varm suge bad, dampbad, badstue eller trening for å eliminere gjennom huden er viktig. Drikk 64 gram av rent vann daglig.

helse

· Å ha det ungdommelig glød på huden din 
· Hvordan behandle West Nile Virus 
· Økonomisk hjelp for kreft ofre 
· Hvordan bli kvitt fedme og holde din helse? 
· Tegn og symptomer på Juvenile Bone Cancer
· Fibrocystic Breast Disease Og hvordan Neprinol kan hjelpe 
· Behandling og HPV Virus Information 
· Symptomer hos barn med melkeallergi 
· Hvordan identifisere Schizoaffektiv Disorder 
· Hvordan bruke Yoga for Anorexia