Soppdrepende Hjem Utbedring

Når en sopp invaderer menneskekroppen det kan manifestere seg i en rekke måter. Dette kan føre til fotsopp, sopp tåneglene og negler, jock kløe, vaginal gjær infeksjoner og også tilstanden kalles candidiasis. En rekke enkle hjem rettsmidler kan hindre eller ødelegge sopp infeksjoner i kroppen. Drepe sopp i Colon

Bruken av antibiotika kan ha en negativ effekt på balansen av gode bakterier og gjær i tykktarmen. Gjær er en sopp, og det er viktig å erstatte de gode bakteriene etter dosering med antibiotika slik at gjær ikke kan vokse ut av kontroll. Dette kan oppnås ved å supplere med acidophilus eller et annet probiotisk.

Spising yoghurt som har aktive og levende kulturer kan sette gode bakteriene tilbake i kolon, samt forbruk selv en liten mengde av baren og kefir på daglig basis. Probiotika kan kjøpes i pilleform over disk på must narkotika butikker og dosering for denne gode bakterier supplement er vanligvis en kapsel per dag. Soppinfeksjoner lever av sukker og karbohydrater og kan vokse svært raskt på en diett som er høy i raffinerte matvarer slik at disse bør begrenses eller fjernes fra kostholdet når kampene sopp og gjær.
Bilder Kill Fungus Topically
med

Soppinfeksjoner i huden blir ofte referert til som ringorm, jock kløe og fotsopp, avhengig av hvilket område av kroppen er berørt. Det aktuelle området bør vaskes med varmt vann og mild såpe og klappet tørt. Det er svært viktig å holde infeksjonen tørr fordi fuktige forholdene tillater soppen til å vokse og spre seg. Tea tree olje er en utmerket soppdrepende, som kan kjøpes på de fleste stoff butikker. Påfør oljen rikelig på det berørte området og holde området avdekket, eller om soppen er til stede i lysken sørg for å bruke løstsittende, bomull undertøy.

En alternativ behandling for soppinfeksjoner på føttene er å suge føttene i et fotbad som har eple cider eddik lagt til. Ca 1/4 kopp eple cider eddik til hver gallon av varmt vann er nok til å drepe sopp som forårsaker fotsopp.
P Dette er også et godt middel for tånegl sopp. Neglene, også, bør lufttørke etter bløtlegging. Påfør hydrogen peroxide rikelig på det berørte spiker med en bomullsdott, slik at dette lufttørke. Det er viktig at føttene holdes så tørr som mulig, så open-toe sko skal brukes, eller i det minste bruke bomull sokker hvis lukket-toe sko må brukes.

Vaginal gjær infeksjoner kan behandles med innsetting sukkerfri yoghurt direkte inn i skjeden kanalen. Hvitløk er ansett som et soppdrepende og et fedd hvitløk kan også settes inn i skjeden. Noen mennesker er svært følsomme for den oljen som siver fra hvitløk hvis det er hakket så bruk dette midlet med forsiktighet. Hvitløk kan knyttes i et lite stykke cheesecloth med tanntråd pakket rundt slutten for å holde den på plass. Hvitløk fjernes ved forsiktig rykke tanntråd. Alternativt kan fedd settes inn alene, holdt på plass over natten og fjernes neste morgen ved å bære ned.
P Hvis disse hjemmelagde metoder for en vaginal gjær infeksjon er ubehagelig, naturlige probiotiske kits spesielt laget for å behandle dette kan være kjøpes hos din lokale helsekost butikk.

helse

· Menopause symptomer og behandling 
· Om AAMI Standards 
· Spill og aktiviteter for å fornye deg selv 
· Hvordan gjøre en Reiki Attunement 
· Hvordan kan Aggressiv kjøring Endanger deg? 
· Hvordan leve Etter Anorexia 
· Slik Cure HPV vorter Under Pregancy 
· Fordelene med fiskeolje kosttilskudd er Manifest! 
· Hjem rettsmidler for Spider Midd 
· Hvordan å holde uønskede følelser Away