Olive Oil Fordeler for forstoppelse

Olivenolje er et gammelt produkt som brukes trygt både som mat og medisin. En av de mange bruksområdene for olivenolje i alternativ medisin, er folkemedisin og hjem behandlingsformer som et mildt avføringsmiddel eller et element i klyster, bidrar til å forebygge og lindre forstoppelse. Historie og bruker

Olivenolje er akkurat det navnet tilsier - oljen presset fra oliven. Oliven har vokst i Middelhavsregionen siden minst 3000 f.Kr., da forskning viser at de ble dyrket på Kreta. Gjennom sin historie med menneskeheten, har det blitt brukt ikke bare for sin frukt, men for olje presset fra frukten. Nå dyrkes over hele verden i klima som ligner på Middelhavet, oliven og olje har blitt populært i mange bruksområder, alt fra ingredienser i matlaging, til kosmetisk bruk, til et element i hjemmet medisin og alternativ medisin.

Som et forebyggende

Olivenolje er et mildt avføringsmiddel, fremme tømming av tarmer. Det er ikke en sterk avføringsmiddel og vurderes av Medical News Today (se Resources) som en bedre forebyggende enn kur. Olivenolje inngår som en fast del av et balansert kosthold kan forventes å redusere mest milde former for forstoppelse, spesielt når inkludert i en høy-fiber diett som inneholder betydelige mengder av frukt og grønnsaker.

Som en krakk mykner

Et aspekt av forstoppelse som kan føre til ubehag samt redusere tarm funksjon er den ekstreme størkning av avføring. Tarmfunksjonen er forbedret og ubehag reduseres hvis avføringen er myknet. Igjen, serverer olivenolje som en bedre forebyggende enn kur, når svelget regelmessig, kan olivenolje bidra til å opprettholde en myk, lett gått avføring
Som et klyster

Olive. olje og varmt vann i kombinasjon blir noen ganger brukt som en forholdsvis mild hjemme klyster behandling. I dette tilfellet må utvises for å finne og følge profesjonelt formulert instruksjoner for bruk av klyster. Misbruk eller unnlatelse av å følge profesjonelle instruksjoner kan føre til ekstrem smerte og skade endetarmen og tarmen. Tarmene punkteres, fører til langt større fare enn forstoppelse alene er sannsynlig å representere. Hvis du er kjent og erfaren i teknikker for administrering av klyster, kan du fortsette.
Oppfølging

Akkurat som olivenolje er mest effektiv som et forebyggende, det er ideell som en metode for å hjelpe regularize avføring etter et tilfelle av forstoppelse. Dydene som tillater det å redusere komprimering av avføring og vedlikeholde myk avføring struktur, kombinert med mildt avføringsmiddel effekter av oljeprisen, øker sannsynligheten for en problemfri utvinning med minimal ubehag og mindre sjanse for tilbakefall.


helse

· 10 Årsaker til stress 
· Hvordan du be en lege for en funksjonshemming Letter 
· FDA Stabilitet Retningslinjer 
· Instruksjoner for ICD-9 Coding 
· Symptomer og årsaker til hepatitt B 
· Hva bør du spise før en Colon Cleanse ? 
· Typer behandling for HPV 
· Hvordan bruke TRICARE på VA Fasiliteter 
· Har Gum Tygging påvirke din helse? 
· Hvordan behandle bronkitt uten å konsultere legen