Hvordan lage Lip Butter

I vintermånedene og på steder der solen er lyse og vinden blåse sterk den er ganske vanlig å ende opp med sprukken hud. Leppene er de hyppigste problemområdene. De kar, sprekke og blø. Denne hjemmelagde lip butter kan gjøres med essensielle oljer som også vil berolige dine lepper. Du trenger
Lip balm krukker og lokk
Eteriske oljer
Bivoks perler
Hvetekimolje
Søt mandelolje
Vis flere instruksjoner
1

Bland mandelolje og hvetekim olje og bivoks pellets sammen i en kasserolle. Den generelle tommelfingerregel for beløpene er to deler mandelolje til en del Bivoks pellets og en eller to dråper hvetekimolje.
2

Varm blandingen på komfyren før bivoks pellets er bare smelting. Bland alle ingrediensene sammen og rør godt. Justere tykkelsen på leppen smør på dette punktet. Hvis du vil ha den tykkere deretter legge til flere bivoks pellets.
3

La blandingen avkjøles. Mens han fortsatt varm, bør du tilsette noen dråper av essensielle oljer som du ønsker å inkludere i leppe smør. Bland dem inn i bivoks blandingen og sørg for at ingrediensene er godt blandet.
4

Hell kjøling blandingen i leppepomade glassene mens blandingen fremdeles er varm nok til å helle. La det fullt avkjøles og plassere lokkene på glassene.

helse

· Hva er fordelene med en Body Massage? 
· Hvordan behandle tap av matlyst 
· Passive Aggressive Behavior 
· Hvordan Wear Bifokale Resept Vernebriller 
· Hvordan øke Probiotika i en Diet 
· Hvordan bruke Salt til Cure Hvit Tongue 
· Ideer For A Better Bowling spill 
· Uttak symptomer fra alkohol-og narkotikabruk 
· Årsaker til Mesothelioma 
· Vanlige Colon Problemer