Hvordan bruke B12 på Eksem

Eksem er en hudsykdom som i yngre pasienter , forekommer hyppigere hos kvinner. Sykdommen forekommer hovedsakelig på grunn av genetiske konsekvenser , selv om det til tider kan det utvikle seg fra kontakt med allergener i miljøet . Når eksem forekommer i kombinasjon med astma , eller andre allergiske reaksjoner , er tilstanden som kalles " atopisk dermatitt. " Eksem manifesterer seg med rødlige , hovne hudområder som klør og svir. Ubetjente lesjoner kan vike for blemmer på uvanlig fortykket hud . Vitamin B12 spiller en lovende rolle når gjelder behandling av hudlidelser , og spesielt eksem . Mange av de hjem midler som anbefales for behandling av eksem har vitamin B12 som en aktiv bestanddel . Du trenger
Apple cider eddik
Rå honning
Vann
Spray flaske
Vis flere instruksjoner
en

Bland sammen 1 ss. eple cider eddik og 1 ss. rå honning . Eple cider eddik er den aktive ingrediensen i denne behandlingen , og er kilden til vitamin B12 .
2

Legg eple cider eddik /rå honning blandingen til et glass vann og drikk .
< br >
3

For en aktuell behandling , tilsett 1 ss. eple cider eddik til en halv kopp vann og spray det på de berørte områdene . Den samtidige muntlige og lokal applikasjon av vitamin B12 vil bidra til å fremskynde helbredelsesprosessen .

helse

· Slik unngår du at optikusnevritt 
· Hobbyer for de med generalisert angstlidelse 
· Provacyl gjennomgang Kan Male Ufrivillig reverseres med bruk av Provacyl HGH Jus…
· Hvordan å få vekt for å se bra ut 
· Hvordan finner jeg en Home Health Aide i Suffolk County, New York? 
· Funksjoner i en solid treningsøkt 
· Hvordan å legge på seg og Muscle 
· Bivirkninger av Polyenylphosphatidylcholine 
· Hvordan behandle stivkrampe 
· Germs, Hygiene og din helse