Holistisk Bruk av Lugols Jod

Lugol 's jod ble opprettet i 1829 av en fransk lege som heter JGA Lugol. Det er et blanding av 5% jod, 10% kaliumjodid og destillert vann. Komme nok jod i kosten er viktig fordi den fungerer på de hormoner i en persons skjoldbrusk kjertel. Ikke å ha nok jod i kostholdet kan skape helseproblemer forbundet med den skjoldbrusk kjertel, for eksempel en struma, en hevelse av skjoldbrusk kjertel som fører til en merkbar klump på halsen. Water Purification

Lugol 's jod er noen ganger brukt i nødsituasjoner til å rense drikkevann. Den målingen er tre dråper Lugol 's jod per liter vann. Jod dreper bakterier, virus og cyster, men det er viktig å holde i bakhodet at fordi Lugol 's jod er ikke ren jod men er fortynnet med destillert vann og kalium iodide, kan det hende den rensing prosessen ta lengre tid.


Salmonella Forgiftning

De som mistenker den bloating og gass de opplever er fra salmonella forgiftning kan sette seks dråper av Lugol 's jod løsning i en halv glass av vann. Røre løsningen grundig, og deretter drikke det. En person kan ta denne behandlingen fire ganger daglig, ved sengetid og etter måltider, for tre dager. Ubehag bør reduseres innen en time av den første dose.



Hensyn

De som er allergisk mot jod bør aldri ta Lugol 's jod. Symptomer på en allergisk reaksjon mot jod kan inkludere en utslett, hevelse av halsen og feber.

Kvinner som er gravide eller breastfeeding kan kreve høyere mengder av jod, men de bør sjekke med sine leger før du implementerer en hvilken som helst oral eller topic bruk av jod, vil som det er noen bekymring for at topikale mengder kunne bli absorbert av huden og vind opp i bryst melk.

Jod reagere med visse legemidler og urter, som er en annen grunn til å konsultere en lege før begynner noen form for behandling med Lugol 's jod, eller jod i generelt.

Til slutt, bør Lugol' s jod ikke tas av personer med pulmonal edema, bronkitt eller kjente tuberkulose med mindre under den råd av en lege.
< p> Mens Lugol 's jod ble gjort tilgjengelig over disk i 2007, er det FDA vurderer begrense sin tilgjengelighet fordi det kan også brukes til å lage methamphetamines.




helse

· Herbal rettsmidler for bihulebetennelse 
· Ernæringsmessige behov for en deprimert pasient 
· Hvordan ta Norvasc 
· Hva er Hormonell ubalanse angst? 
· Herbal Treatment Som Natural Cure For Diabetes 
· Arimadex Side Effects 
· Hva er Hydrochlorot brukes til? 
· Hvordan behandle cystocele 
· Problemer med Krill Oil 
· Allergi mot vepsestikk