Tumeric Hjem rettsmidler for å Cure en Hemorrhoid

Hemorroider, som oppstår når de årer i og rundt den anal sphincter bli betent, er en vanlig lidelse. De kan forårsake smertefulle tarm bevegelser, og i noen tilfeller det kan bli blødning. Hemorroider er forårsaket ved å ikke spise nok fiber, sitter på toalettet for lenge og straining å ha en tarmen bevegelse, for å nevne et par grunner. Legemidler som inneholder krydderet gurkemeie har blitt brukt i hundrevis av år å behandle hemorroider. Gurkemeie og Petroleum Jelly

Gurkemeie er en anti-inflammatorisk, som kan være grunnen det er en god behandling for hemorrhoids, fordi denne tilstanden er preget av betente årer rundt anus og inne i endetarmen. Bland en salve av 1 ts. gurkemeie og 1 ss. petroleum gelé. En gang du har blandet de ingrediensene sammen, bør den resulterende salve påføres til de hemorrhoids forut for en tarmen bevegelse. The gurkemeie vil bistå i healing eventuelle sprekker som kan ha utviklet som et resultat av de hemorrhoids, og den petroleum gelé lubricates den rektum og anus, noe som gjør det enklere å passere avføring.


Gurkemeie og Aloe Vera Gel

En annen hjemme bøte laget av gurkemeie som kan være nyttig er en salve laget fra gurkemeie og aloe vera gel. Bland sammen 1/2 ts. gurkemeie og 1 ss. aloe vera gel. En gang salven har vært blandet sammen, påfør det til anus før du går til sengs. The gurkemeie vil bidra til å helbrede sprekker og redusere betennelse, mens den aloe vera gel vil berolige de betent vev forbundet med hemorroider.



Gurkemeie og Ghee

A endelige rettsmiddel for hemorrhoids som bruker gurkemeie er en som kombinerer gurkemeie og ghee. Ghee er en avklart smør som er brukt i indisk matlaging og kan kjøpes i de etniske mat deler av visse supermarkeder eller i det etniske mat butikker. For dette hjemmet rettsmiddel, bland 1 ts. ghee med 1/2 ts. gurkemeie. Denne Blandingen skal brukes til de hemorrhoids før seng for tre netter. Ikke påfør det for de neste to netter. Gjenta denne syklusen inntil hemorrhoids er borte.


Hensyn

Gurkemeie kan enkelt beis klær og huden. Bære din eldste klærne når du bruker disse hjem rettsmidler. Eventuelle flekker på huden vil forsvinne innen to til tre uker en gang rettsmidler som inneholder gurkemeie er avviklet.




helse

· Hva er urte sigaretter? 
· Tegn og symptomer på dårlig blodsirkulasjon i bena 
· Hva er pulsoksymetri (Pulse Ox)? 
· Behandling for humant Cushings sykdom 
· Hva er Imdur brukes til? 
· Pusteteknikker for Hysteriske People 
· Los Angeles Boot Camp en Fitness Camp Made Just For You 
· Hva er fordelene med Fasting en gang i uken? 
· Low- End Gigabyte Hovedkort Overklokkingsfunksjoner 
· Hvordan Injiser Somatropin