Homeopatiske Cold rettsmidler for Spedbarn

Homeopatiske medisiner kan hjelpe i behandling av kaldt symptomer. De virkemidlene kan brukes på spedbarn og også kan bidra til å heve immunitet. De stoffer som brukes til å lage midler kommer fra dyr og planter. Homøopatiske leger kan best vurdere forholdene og anbefale et kurs i behandling. Rettsmidler
p Det er en rekke homøopatiske kaldt rettsmidler tilgjengelig for å behandle spedbarn. Aconitum er effektive når de brukes på utbruddet av kaldt symptomer. Det hjelper også redusere forekomsten av tørr-klingende hoste. Allium Cepa hjelpemidler i å redusere nasal utslipp og lindre hodet lunger. Calcarea Carb brukes for spedbarn som får hyppige forkjølelser. Den rette hjelpemidler med nasal utslipp og redusere slim i brystet som fører til rallende hoste. Hepar Svovel er nyttig i å lette nysing og generell irritabilitet som et resultat av sykdom. Pulsatilla er gitt for spedbarn som lider av kroniske forkjølelsessymptomer. Ofte tett nese er ledsaget av tykt slim og symptomer er verre om natten. Natrum Mur brukes til å lindre lunger symptomer som forverres ved dagtid luft. Anas Barbariae er effektive i å redusere forkjølelse og influensa symptomer. Det er mest gunstig når det brukes innen 48 timer etter de første tegn på kaldt symptomer. Belladonna er et middel som brukes for å lindre lunger og feber og redusere nasal utflod.
Dosering
p Hvis du velger egenbehandling, er det foreslått dosering retningslinjer oppført på etikettene . Søk råd fra en barnelege før du starter en homøopatisk kaldt behandlingsregime for spedbarn. En lege kan gi doseringsinstruksjonene passer for ditt barns alder og størrelse. Hun kan også overvåke og effektivt overvåke ditt barns symptomer.

helse

· Hvordan å bekjempe Cramps med en Oppvarming Pad 
· Skjønnhet tips for Omvendt Aldring Symptomer 
· Sinus hulrom Infeksjoner 
· Hvordan bruke honning for Health 
· Low-Fat, Kolesterol-Free Diet 
· Hvordan vite om du har innvollsparasitter 
· Tegn og symptomer på Secondary Hypotyreose 
· Blame It On Deres varierende hormoner, kvinner er mer utsatt for tannkjøttsykdo…
· Hvor lenge kan Lice bor borte fra sine verter ? 
· Bivirkninger av Seed Therapy for prostatakreft