Forskjellen mellom Copper & magneter for leddgikt

Leddgikt har vært årsak til smerte og ubehag for mennesker i århundrer. For de fleste av historie, har leger og sjarlataner både forsøkt å finne metoder for herding leddgikt. Kobber og magneter har vært de to mest populære nonmedical behandlinger for leddgikt. History of Magnetic og kobber Therapy

I et forsøk på å gi lettelse for leddgikt, skapte gamle greske leger ringer ut av magnetisert metall. Under borgerkrigen ble magneter brukes i hairbrushes, klær, sko og salver, som alle var påstått å hjelpe med leddgikt smerte.
Popularitet

Alternative behandlinger for leddgikt har blitt brukt i århundrer. De to mest populære metodene er kobber og magnet terapi. Ifølge Arthritis Foundation, har mer enn to tredeler av de 43 millioner leddgikt brukt magneter eller kobber for leddgikt behandling, med magnetiske armbånd å være den mest populære av de to.
Hoved Forskjeller

Det er få forskjeller mellom magneter og kobber for leddgikt behandling. Begge har vært brukt i århundrer med blandede resultater. Det er flere bevis som lener seg til effektiviteten av magneter for leddgikt smerte enn kobber. Dessverre for leddgikt, begge leverer noe mer enn midlertidig, kortvarig lindring fra leddgikt smerter og betennelser.
Advarsler

Selv om kobber og magneter er ekstremt populære alternative behandlinger for leddgikt, har den amerikanske Food and Drug Administration fant ingen bevis som støtter deres effektivitet. FDA og Federal Trade Commission har selv arkivert søksmål mot mange selskaper som hevder deres kobber eller magnetiske produkter lindre leddgikt smerter og betennelser.

helse

· Måter å vokse Tall
· Hvordan kontrollere Dopamin 
· Atypisk lungebetennelse symptomer 
· Komplikasjoner av osteoporose 
· Hvordan Care for en Tick Bite 
· Hvordan slutte å være co-avhengige 
· Hva er årsaken til økt blod kalsium? 
· Hvordan sjekke ut en kiropraktor 
· Hvordan få best Tan Fra en tanning bed 
· Tidlig stadium brystkreft