Naturlig hjelp for Bunions

A Hallux valgus former når de store toe peker i retning av andre tå, forårsaker en smell i beinet. For noen kan bunions være ulidelig smertefullt, og for andre, knapt merkbare. Selv om kirurgi er den eneste metoden for helt om endring av en Hallux valgus, er det flere helt naturlige rettsmidler som kan bidra til å lindre smerte og størrelsen på veksten. Naturlig rettsmidler

krydderet gurkemeie brukes ikke bare i kulinariske oppskrifter, men har også lenge vært brukt for sine naturlige helbredende egenskaper. Gurkemeie har evnen til å ufølsomme nerveender rundt den betente delen av Hallux valgus. Ta en 400mg kapsel av gurkemeie tre ganger daglig;. Dette er en standard dose for å lette Hallux valgus smerte

Tilsvarende flere typer hot rød paprika inneholder et element som reduserer smerte forbundet med betennelse. Capsicum er komponenten i rød paprika som gir dem deres varm, krydret smak. Fjern den ene ende av pepper, og massere den andre ende direkte på bunion. Det er også flere medisinert salver som inneholder chilipepper, inkludert Capzasin-P og Zostrix.

For en mer avslappende alternativ rette, prøv soaking din Hallux valgus i et badekar med Epsom salter. Epsom salter har anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper, og også løse opp spenninger i leddet og fremme større mobilitet. Suge rammet foten i varmt vann blandet med 2 ss. Epsom salter i omtrent 15 minutter om gangen.

Ananas inneholder bromelain, et enzym som bryter opp proteiner, noe som er svært gunstig som en anti-inflammatorisk agent. Du kan spise store mengder ananas for å få bromelain, men det kan være mer praktisk å kjøpe bromelain kosttilskudd. Ta 250 til 750 mg tre ganger om dagen for å gi kroppen din med en sjenerøs dose av dette viktige enzymet.

For rask smertelindring, er tiger balsam en utmerket smertestillende alternativ. Opprettet i slutten av det 19. århundre av en kinesisk urtemedisin, inneholder tiger balsam cajuput olje, kamfer, fedd olje, mentol og mint olje. Denne kombinasjonen kan redusere smerte og redusere betennelse når man gnir på Hallux valgus.
Akupunktur og Massasje

Tilstedeværelsen av bunions kan foreslå en forskyvning i "meridianer" av legeme, som anvendes som en "veikart" i akupunktur behandlinger. Ekstremt fine akupunktur nåler settes langs milt /bukspyttkjertel meridian kan hjelpe tømme energien blokken rundt Hallux valgus og oppmuntre healing i det berørte området.

Masserer en Hallux valgus med en liten mengde olivenolje har vist imponerende resultater i å redusere både smerte nivåer og størrelsen på veksten. Gni forsiktig området i 20 minutter to ganger om dagen for å løsne huden og stimulere til økt blodstrøm.

helse

· Hvordan identifisere High Blood Pressure 
· Mental Helse Self Improvement er viktig i håndteringen av høyt blodtrykk 
· Panic Disorder Hvorfor trenger dere helhetlig behandling? 
· Symptomer forårsaket av HIV 
· Malaria og Plants
· De tidlige stadier av brystkreft 
· Hva er ulempene med en stor Home Health Agency? 
· Tegn og symptomer på sigdcelleanemi 
· Søvnapné Cures - Forstå det er viktig å håndtere det effektivt 
· Hva Er Seroquel Drug?